XAP-plugins til Cebotics HouseBot

Edward Pearson har lanceret nye XAP-plugins til Cebotics HouseBot, der lader softwaren fungere med enhver XAP-aktiveret enhed på et hjemmeautomatiseringsnetværk, som belysningssystemer, herunder C-Bus, Dynalite og DMX; 1-ledningstemperatur/vejrovervågning; lydservere som Squeezecenter; Opkalds -id og mere. Læs videre for et specielt begrænset tidstilbud på 20% rabat for automatiserede boliglæsere.

Hvis du ikke er opmærksom på HouseBot af Cebotics, er det en billig HA -controller -applikation til Windows, der giver dig mulighed for at overvåge og kontrollere lys, apparater, A/V -udstyr og meget meget mere ved hjælp af tilpassede grafiske grænseflader til pc’er, berøringsskærme og trådløse PDA’er . HouseBot inkluderer en intuitiv opgaveskuskriptmotor, hvor opgaver oprettes ved hjælp af en point-and-klik-troldmand til sofistikerede begivenheder uden manuel programmering.

XAP-plugins til HouseBot af ERSP-Design er ny software, der lader HouseBot arbejde med enhver XAP-aktiveret enhed på et hjemmeautomatiseringsnetværk. XAP-aktiverede husbotinstallationer kan arbejde med lydservere såsom Squeezecenter;
belysningssystemer inklusive C-Bus, Dynalite og DMX; 1-ledningstemperatur/vejrovervågning; Opkalds -id osv.

XAP kan også bruges til at integrere HouseBot med andre hjemmeautomatiseringsplatforme, såsom homeseer og komfort, der leverer brugergrænseflader, der kan se så godt ud som dem fra avancerede producenter til en brøkdel af
pris.

XAP -plugin tilføjer yderligere enheder til HouseBot:

XAP Network Interface – En intelligent netværksgrænseflade, der konstruerer et dynamisk netværksvisning af XAP -enheder. Det kan automatisk konfigurere HouseBot til enhver XAP Basic Status and Control (BSC) enhed på netværket.

XAP Listener -enhed – Lytter til alle meddelelser, der er sendt af en XAP -enhed, opretter automatisk husbotegenskaber til modtagne XAP -meddelelser.

XAP -afsenderenhed – Send enhver XAP -meddelelse. Definer strukturen af ​​meddelelsen ved hjælp af HouseBot-specialfremstillede egenskaber.

XAP BSC Binær enhed – Grundlæggende ON/OFF -kontrol til switches, relæer osv.

XAP BSC -niveau -enhed – Analog kontrol ved hjælp af et numerisk niveau til dæmpere, volumenkontroller osv.

XAP BSC Stream Device – Input eller output af tekst eller numerisk information.

Alle disse er fuldt kompatible med andre HouseBot -enheder. De kan skrives, bruges i triggere og opgaver samt arbejde med HouseBots grafiske fjernbetjeningsudviklingsværktøjer.

HouseBot kan undersøges gratis i 30 dage (besøg www.housebot.com) og koster kun $ 69US for en fuld licens. XAP -plugin kan bruges i prøvetilstand med et begrænset antal enheder i en hvilken som helst periode; En ubegrænset version koster kun $ 10us. Tjek www.erspearson.com/xap/housebot.

Specialtilbud til læsere af AutomatedHome – Køb XAP -plugins til HouseBot når som helst før den 10. november 2008 og modtag en rabatkupon for 20% rabat på prisen på selve HouseBot – du gør matematik! Edward Pearson, ERSP – Design, London.

www.erspearson.com/xap/housebot

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *