3G USB Broadband Modem Evaluation

Indsendelse af Keith Doxey – OK, jeg indrømmer det… .. Jeg er tilsluttet Internettet! Hver gang jeg er væk fra huset begynder jeg at få abstinenssymptomer fra ikke at have webadgang.

Mens WiFi i teorien er en fantastisk teknik til trådløs forbindelse, er det i metoden langt fra ideel. Valgmulighederne er begrænset til at have en kontrakt med en leverandør som BT Openzone eller betale for at få adgang til på ADHOC -basis på et hotel eller et andet hotspot.

I et år havde jeg en gyldig btopenzone -voucher som en del af mit hus bredbåndstilbud, men fik lidt chance for at bruge den tid, jeg blev tildelt. Jeg opholdt sig på et hotel ved siden af ​​en pub, der havde et hotspot, som jeg måtte bruge, såvel som selvom min hotelplads var mindre end 15 meter fra pubben, modtog jeg måske ikke signal til en 24 -timers session.

Jeg har nu helt gratis udnyttelse af btopenzone hotspots til op til 500 minutter om måneden som en del af mit bredbåndsbundt, men endnu en gang er der et problem. Tilbudet er kun gyldigt for autentiske btopenzone hotspots ikke dem fra dets partnere. Mine byfortegnelser 11 hotspots dog kun 2 er Bt. Problemet er ikke begrænset til mit område, af de 10535 hotspots, der er noteret på Openzone -webstedet, kan jeg kun få adgang til 1852 af dem.

Jeg søgte såvel som søgte efter budgetvenlig 3G-forbindelse, men var ramt tid såvel som endnu en gang af nøjagtigt samme hindring. Data kan være temmelig overkommelige på en smart telefon, hvis du har en kontrakttelefon. Det spørgsmål, jeg har, er, at selv om jeg har en smart telefon, er det en løn, når du går, da jeg sjældent bruger den. På over 2 år har jeg kun foretaget 4 timer værd af udadvendte telefonopkald, så en månedlig kontrakt bare ville være en spredning af penge. Problemet med PAYG er, at data er utroligt dyre.

Endelig har jeg opdaget, hvad der ser ud til at være den ideelle service for nogen, der ønsker gode data, dog ikke ofte bruger telefonen – tre bredbånd! Tre tilbyder i øjeblikket tre forskellige pakker

1 gbyte data pr. Måned @ £ 10

3 gbytes data pr. Måned @ £ 15

7 gbytes data pr. Måned @ £ 25

(Opdatering – Tre leverer nu en PAYG (Pay As You Go) Deal. Du køber USB -modemet og tilføjer bare kreditvurderinger, når du bruger dem.)

Eventuelle data om din godtgørelse opkræves kl.

Denne service vil ligeledes være en fremragende rente for mennesker, der ikke kan få typisk Boradband såvel som kabel -tv -tjenester. Dette er utrolig stor værdi sammenlignet med statslige satellitbraodbåndstjenester. Der er masser af steder, hvor der ikke er nogen ADSL eller kabel -tv -gevinst adgang til tilbudt, men der er et godt 3G -signal.

Det leverede datamodem er Huawei E220 USB -modemet, som en hurtig Google udsætter for at handle om £ 160 -mærket for at købe af sig selv. Omkostningerne ved modemet fra tre varierer afhængigt af Tarrif såvel som kontraktens længde, men for £ 10 pr. Måned -bundt koster det £ 99, £ 79 eller £ 49 for en 12, 24 måneders kontraktrepræsentant. Med det bundt på 15 måneder er modemet helt helt gratis på 24 måneders kontrakt.

Modemet vises pakket i en DVD -stilsituation såvel som inkluderer to kabler, en kort USB -bly (ca. 15 cm), der bare lader det dingle bagpå den bærbare computer, samt en længere føring omkring 70 cm, der har dobbelt USB -stik I den ene ende. Den ene er det typiske datakonstik såvel som det andet er at tilslutte et mere USB -stik, hvis din enhed ikke kan levere tilstrækkelig strøm til modemet.

Jeg tilsluttede modemet til min bærbare computer, en Dell Inspiron 1000 såvel som Windows XP detekterede nyt hardware. Det sagde, at det opdagede en CD-ROM, der forvirrede mig noget, men dette smarte modem inkluderer sin egen softwareapplikation til installation på den bærbare computer. Den installerede chaufførerne såvel som administration af applikationen på den bærbare computer såvel som den derefter var parat til at oprette forbindelse.

På mindre end 5 minutter fra åbningen af ​​kassen var jeg på internettet gennem det tre 3G -netværk. Uanset hvad der ser ud til at fungere nøjagtigt, som om jeg var i hus på en typisk LAN -forbindelse såvel som programmer som MSN såvel som Yahoo Messenger -funktion helt inklusive stemmekommunikation.

I dag prøvede jeg at bruge tjenesten, mens jeg blev flyttet for at se nøjagtigt, hvor stor det var. Kortene nedenfor viser UK 3G -beskyttelse såvel som beskyttelsen fra min del af verden, som i det væsentlige kun dækker fremragende Yarmouth, Lowestoft såvel som Norwich såvel som et par andre byer. Resten af ​​Norfolk har 2G -beskyttelse, som modemet vil bruge, hvis et 3G -signal ikke er tilgængeligt.

Jeg satte den bærbare computer op i bilerne og lastbilen samt blev knyttet til 3G. Derefter stemte jeg på en webradiostation, som jeg lytter til på House på Sky eller Freeview, men har dog ikke været i stand til at lytte til om flytningen, da det ikke er på DAB i vores område. Efter at have fået radiostationen spillede jeg på et drev.

StreAming the Audio var for det meste ideel, men jeg havde et par korte pauser, jeg formoder, at da jeg var i træg webtrafik såvel som enhver form for kortvarig tab af forbindelse ville resultere i at bruge bufferen temmelig hurtigt, hvorimod Kørsel med hastighed Enhver form for små blinde områder ville være temmelig trivielle. Jeg mistede forbindelsen, da jeg fik ekstremiteten i 3G -området, som foreslået på kortet såvel som 2G -modtagelse, var ikke opgaven med at stramme radio, selvom jeg muligvis får adgang til websteder, omend langsomt. (Tror, jeg er blevet forkælet af bredbånd!)

Jeg fortsatte med at køre rundt med en 2G -forbindelse, da jeg kørte tilbage i 3G -området for at se, om det ville skifte øjeblikkeligt, men det gjorde det ikke. Derefter mistede jeg 2G -forbindelsen såvel som var i stand til at oprette forbindelse igen til 3G. Jeg har endnu ikke opdaget en metode til straks at oprette forbindelse igen, forstår ikke, om det er muligt eller ej.

Hver gang jeg kom igen tilsluttede jeg en forskellig IP -adresse. Når jeg kigger på beskyttelsen af ​​mit område, formoder jeg, at der er en enkelt celle til fremragende Yarmouth såvel som en til Lowestoft med overlappende dækning. Det næste trin for min mobilforøgelse af adgang til er at køre fra den ene ende af området til den anden for at se, hvad der sker, når jeg flytter fra celle til celle. Enten skifter jeg tilsyneladende fra den ene celle til den anden eller forbindelsen vil blive droppet så godt, som jeg bliver nødt til manuelt at genoprette. Jeg håber, at det kun falder forbindelsen, når Asignal er helt tabt.

Generelt må jeg oplyse, at allerførste indtryk er ekstremt store såvel som aldrig en gang burde jeg blive tilbage uden webadgang.

Tre’s 3G USB -bredbåndsaftaler

Klik lige her for at tjekke Keiths opfølgning Publicer om nøjagtigt, hvordan han har opdaget gadgeten såvel som service efter et antal måneders ægte verdensbrug.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *