Affordable Finds

i sidste uge kollega -stilredaktør Morgan Michener og jeg gik ud til vores lokale IKEA for at spejde om, og som sædvanligt identificerede vi så masser af fantastiske ting at slå til kommende historier. Nogle er nye, og andre er bare nye favoritter! Hold øje med disse varer i februar- og marts 2012 -udgaven!

1. Ektorp Jennylund lænestol, $ 249. Denne stol er den bedste skala for et lille rum, og med et hyggeligt sæde og en fantastisk pris kan du ikke gå galt.

2. Ludde Sheepskin, $ 70. Jeg kunne se denne lagdelt op så elskende på den grå eller hvide Jennylund -stol.

3 & 4. Bislev Rug (til venstre), $ 30. Denne lille flatweave er så darn sød. Det ser ud til, at det har Grosgrain -bånd, der løber ned. Morgan havde den fantastiske idé om at sy to af disse mennesker sammen til en stor gulvpude, der ville være næsten børneindvoget! Hun er ansvarlig for vores redaktør DIY af en grund. og Andrup -tæppet (til højre), $ 25. Okay, så jeg indrømmer, jeg har lidt af et tæppefetish! Jeg ville meget gerne se denne kastet over bagsiden af ​​en neutral sofa eller hovedgærde.

5. Pokal Tumbler, $ 2. Jeg har virkelig været i disse briller i et stykke tid – designet er så klassisk! Jeg vil have en latte i denne kop!

For meget mere omkostningseffektive fund, se vores faldfund under $ 90.

Fotokreditter: 1-2, 4. IKEA3A, 3B. Stacey Smithers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *