Meteor CID -tilbud – Gratis USB -adapter

Meteor -opkalds -ID -grænsefladen har været i brug på automatiserede tårne ​​i år og år. Det kan bruges med masser af hjemmeautomatiseringssystemer (jeg anbefaler den fremragende og gratis – XAP -tavle).

Pathway Data Ltd har udelukkende brugt en aftale på Meteor til automatiserede boliglæsere – “Specielle anvendelser (torsdag 5. til søndag 8.) – disse tilbud er kun til automatiserede hjemmebrugere og kører fra kl. 8 torsdag 5. til midnat søndag 8. 2006.

Gratis seriel til USB -adapter med hver meteor (mens lager sidste) – få Meteor Plus (kun hardware) med en gratis seriel til USB -adapter til £ 79,95. Vores detailpris for serien til USB -adapter er £ 15. En gratis seriel til USB -adapter er også inkluderet i alle ordrer fra Meteor Plus med ActivEcid Standard Edition.

For at drage fordel af dette tilbud skal du indtaste promoveringskoden “AutomatedHome” på vognsiden og derefter trykke på knappen “Opdater shopping vogn”.

Mængder er begrænset til fem meteorer pr. Virksomhed / person. ” Se de andre produkter fra Pathway her www.pathwaydata.co.uk

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *