Nest Labs introducerer verdens allerførste opdagelse af Thermostat

En smuk ny Wi-Fi, der opdager termostat, er blevet introduceret af californisk opstart ‘Nest’. Du ‘træner’ din termostat ved at indstille den temperatur, du har brug for på hvert specifikt tidspunkt på dagen. Når den allerførste uge er afsluttet, har systemet et koncept om, hvilke temperaturer du ønsker, når. [Opdatering] Undersøg vores Nest -anmeldelse

Når ugerne går på producenterne, bliver det meget mere så godt som meget mere nøjagtigt, efter at have opdaget din livsstil. Den spektakulære industrielle stil såvel som klik-hjul-grænseflade er ledetråde til baggrunden for forretningsstifterne-to ex-Apple-medarbejdere fra iPod-teamet. Undersøg alle detaljer såvel som tre videoer efter springet.

”Nest Discovering Thermostat Programs selv, sparer Energy – Palo Alto, Californien – 25. oktober 2011 – Nest Labs annoncerede i dag, at det har produceret Nest Discovering Thermostattm. Nest lærer af din adfærd, præferencer såvel som omgivelser til at producere en tilpasset opvarmning såvel som køleplan, og holde dig behagelig, når du er huset og sparer energi, når du er væk. ”Det var uacceptabelt for mig, at den gadget, der kontrollerer 10 procent af al energi, der blev konsumeret i USA Labs. ”Sammen med teamet, medstifter Matt Rogers såvel som jeg satte mig for at opfinde den termostat, der bruger avancerede teknologier, producerer processer af høj kvalitet såvel som de tankevækkende stilaspekter, som iPhone-generationen er kommet til at forvente. Den resulterende reden, der opdager termostat, er som ingen anden termostat på markedet. Vi håber, at det ikke kun vil spare penge såvel som energi, men at det vil instruere såvel som at påvirke folk til at tro meget mere på nøjagtigt, hvordan de kan mindske hjemmelavet forbrug. ”

Ifølge U.S. Department of Energy såvel som Lawrence Berkeley National Lab er den årlige energiudgift for et fælles enfamiliehus ca. $ 2.200 med opvarmning samt køling (HVAC), der tegner sig for omtrent halvdelen af ​​regningen. Den programmerbare termostat, der blev oprettet i 1970’erne, garanteret at hjælpe folk med at spare energi, men 89 procent af ejerne sjældent eller sætter aldrig et program (Source: Aceee, 2010). Gadgets er lige så godt komplicerede. Faktisk tilbagekaldte Energy Star sin certificering af alle termostater i 2009, da det endte med at være indlysende, at folk ikke rigtig engagerede sig i programmerbare termostater for at nå deres passende funktionalitet.

Nest Discovering Thermostat – Nest adresserer programmeringsproblemet med en kombination af sensorer, algoritmer, enhedslæring samt cloud computing. Nest lærer adfærd såvel som præferencer samt justerer temperaturen op eller ned i overensstemmelse hermed, hvilket gør dig komfortabel, når du er hus såvel som at spare energi, mens du er væk. Nest tilbyder ligeledes mennesker med forslag såvel som info til at hjælpe dem med at træffe energibesparende valg. produktegenskaber:

Programmer i sig selv – Nest -programmer i sig selv baseret på de temperaturer, du indstiller. Nest lærer din personlige rutine om en uge såvel som starter automatisk at afvise opvarmning eller afkøling, når du er væk for at spare energi.

Gemmer energi-Nest sporer de temperaturer, du generelt sætter, såvel som guider dig til meget mere energieffektive, og viser det miljøvenlige redeblad som en belønning, når du indstiller temperaturen til en meget mere energieffektiv indstilling. Auto-AWAYTM-funktionen bruger sensorer til at få øje på, når du ikke er hjemme, hvilket reducerer temperaturen såvel som at spare energi. Du kan ligeledes inspicere energiens historie for at se nøjagtigt, hvor meget du har gemt.

Tilsluttet-Link Nest til dit hjem Wi-Fi for at administrere det fra din bærbare computer, smartphone eller tablet. Ændring af temperaturen, skift din rutine såvel som inspicér din energiforbrug.

Enkelt at bruge – Drej den ydre lyd for at ændre temperaturen. Skærmen bliver blå, når den afkøles såvel som rød ved opvarmning. Skub ned for at åbne menuen.

Praktiske installationsvalg – Bundle Installation Service med køb på NEST.com eller opsæt dig selv, hvis du er hjælpsom rundt i huset. Næsten alt hvad du har krav til rådighed i boksen. Hvis du har installeret en belysningsarmatur, vil du opdage, at installation af reden er en lignende proces.

Tankevækkende stil-den rensede rustfrit stålopkald indrammer skærmen, mens ringens buede, neutrale sølvoverflade producerer en kamæleonpåvirkning, der griber ind i dens atmosfære ved at vælge farven på den væg, hvorpå den er monteret. Denne kombination af glatte stilaspekter såvel som premiummaterialer gør reden til en termostat, som du til sidst kan føle dig glad for at screene i dit hjem.

Prisfastsættelse såvel som tilgængelighed-Nest Discovering Thermostat forventes at blive tilbudt på www.nest.com samt detailforretninger i midten af ​​november til en foreslået detailomkostning på $ 249,00 (U.S.). At være en af ​​de very først for at opleve fordelene ved et reden, der opdager termostat, gå til www.nest.com for at forudbestille din i dag. ”

www.nest.com: Vores Nest Review: Our Heat Management Forums

Ønsker mere? – Du burde overholde os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmelde dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *