Bedste feriehuse: Joyful Home Bars

En sikker måde at få din næste ferie til at føle sig speciel er at skabe et barområde. Uanset om du bruger en smuk vogn, stjæler plads på en bordplade eller rydder toppen af ​​dit skænk .

I små rum skal du få mest muligt ud af dine eksisterende møbelopsætning-Fjern toppen af ​​et sidebord og brug det til en mini-bar, som i denne eklektiske stue, hvor en enkelt bakke deler plads med en kølig bordlampe og et lille blomsterarrangement.

Fotograf: Monic Richard

Kilde: Hus & hjem november 2012 udgave

Designer: Nicola Marc

Du skal ikke bekymre dig for meget om at matche; Et udvalg af vintage dekanter føles samlet, mens smukke glasvarer med et metallisk mønster fungerer som en forenende kraft. Et blandet metalmotiv samler op på messingrammen i vintage barvognen, hvilket skaber en glam -vignet.

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus & hjem december 2013 udgave

Designer: Margot Austin

Hvis du har plads, skal du oprette et barbord bag din sofa, så gæsterne kan hjælpe sig selv uden at hindre strømning. På denne luxe -fest dukker et Mod White Parsons -bord mod den grafiske vægbehandling og gør baren til et sjovt fokuspunkt.

Fotograf: Michael Alberstat

Kilde: Hus & hjem december 2012 udgave

Hvis du er kort på plads, kan du overveje at oprette en lille bjælke på et sæt hekkeborde. En enkelt flaske sprudlende og nogle smukke glasvarer er et pared-back-greb en fuldt udstyret opsætning, men du kan sprede et bredere valg over alle tre borde.

Fotograf: Alex Lukey

Kilde: Hus & hjem december 2014 udgave

Designer: Joel Bray

I åbne koncept-rum er en konsoltabel, der adskiller zoner, den ideelle bjælke. Brug vintage sølvbakker til at holde tingene organiserede – krænkende spiritus på en større, mens en mindre version kan holde glasvarer. Sæt pitchers af juice og klub soda, og måske endda en zester og citroner og limefrugter til garnering.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus & hjem december 2010 udgave

Designer: Kate Thornley-Hall

I denne neutrale stue kommer visuel interesse fra kontrasten mellem en rå træskænk og en all-sølv bar-opsætning. At sætte bakken lidt uden for centrum blade plads til gæsterne til at sætte deres briller ned, når de blander drikkevarer, hvilket minimerer potentialet for spild.

Fotograf: Janet Kimber

Kilde: Hus & hjem november 2010 udgave

Designer: Cameron MacNeil

Mod denne dybe røde væg føles en super-simpel konsolbord med stativ ben moderne på trods af sin rustikke træplade. En vintage iscontainer er det ideelle sted at lagre boblende og hvidvin, mens de røde vises på en lille sølvbakke. Organiser glasvarer tæt ved, så gæsterne kan tjene sig selv.

Fotograf: John Cullen

Kilde: Hus & hjem december 2009

For et meget mere rustikt look skal du tilføje små bid på blanding-og-matcher serveringsplader og køle rødvin i en antik look kande. Overvej at piske en stempelskål fuld af en signaturdrink, som en robust, Ruby Red Sangria.

Fotograf: John CullenKilde: Hus & hjem december 2011 udgave

Designer: Morgan Michener og Sarah Hartill

En storskala skænk er en fantastisk bar. Samlingen af glasdekanter føles glam og samler op på de smukke krystalknapper, mens et rummeligt skab er det ideelle sted at opbevare ekstra flasker, glasvarer og andet tilbehør.

Få flere feriepyntende ideer.

Fotograf: Michael Graydon

Kilde: Hus og hjem november 2010 udgave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *