Linux Home Automation TouchScreen PC

LinuxDevices har scoop på denne nye Home Automation TouchScreen PC. Den vægmonterbare TechSol TPC-43 har en 4,3 ″ skærm med en opløsning på 480 × 272. Udviklingssæt er tilgængelige nu, der starter ved $ 400.

”British Columbia-baserede Embedded Board and Development Services Leveror Techsol annoncerede en tilpasselig berøringspanel, der er udstyret med en-boardcomputer (SBC) baseret på Linux. Techsols ARM9-baserede TPC-43-medaljon er oprettet til bygningsmarkedet for bygning og fås med en Zigbee trådløst netværksmulighed, der er rettet mod teknisk avanceret hjemmeautomatisering, det-selv.

Den vægmonterede 4,6 x 3,7 x 1-tommer TPC-43 leveres med en 4,3-tommers berøringsskærm sammenlignet med TechSols tidligere 3,5-tommer TPC-35-model. Ligesom TPC-35 drives TPC-43 af en ikke-afsløret ARM-920T-baseret system-on-chip (SOC) klokket til 200 MHz eller 266MHz. TechSol sendte tidligere et CPU -modul drevet af en Samsung S3C2410A Soc, der bruger den samme kerne. ”

www.linuxdevices.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *