Linkdesk Space Locator: Next Gen Bluetooth Movement Detector

I dag har Linkdesk frigivet deres nye ‘Room Locator’ i Storbritannien, Italien såvel som Spanien.

Room Locator er et lille batteridrevet trådløs Bluetooth -gadget til Apple iPhone såvel som iPad, der udløser kloge husgadgets, når der er gået et rum ind eller venstre.

I modsætning til tidligere indendørs placeringssystemer som Apple IBEACON eller Google Eddystone, går Linkdesk et skridt videre ved at tilbyde et produkt, der er især designet til at bruge i private værelser.

Linkdesk angiver, at gadgeten kan erstatte traditionelle bevægelsesdetektorer såvel som inkluderer ekstra klog ydelse til digitalt at bestemme, om nogen kommer ind eller forlader rummet. Stedet for din Apple iPhone eller iPad bruges til at udløse kompatible Wise House -enheder.

Forskellige kloge valg tilbydes straks at tænde lysene såvel som effektivt aktivere opvarmningen. Når et rum er tilbage, kan kloge husgadgets ændres til intelligent energibesparelse.

Stedet for din Apple iPhone eller iPad bruges til at udløse kompatible Wise House -enheder. Space Locator understøtter et stadigt voksende antal kloge husenheder, såsom kloge lamper, termostater samt dørlåse. Huset i rumfanget er lille, slank såvel som stilfuldt. Takket være det indbyggede batteri er der ikke nødvendige kabler eller stikkontakter. Med den medfølgende klæbende pude kan rumlokalatoren hurtigt forbindes til enhver type overflade. Space Locator’s signalsorten er optimeret til mellemrum mellem ca. 10 kvm samt 40 kvm, så der er kun brug for en rumlokalisator pr. Værelse.

Kombineret med den nye rumlokalisering giver den velprøvede HomeKit-app-gadgets dig mulighed for hurtigt at håndtere såvel som intuitivt administrere kloge husenheder.

Det er lige så simpelt at indstille rumtriggerne som at indstille et traditionelt vækkeur. Selv de mest komplekse triggere kan indstilles hurtigt såvel som hurtigt såvel som tydeligt såvel som let vises i en oversigt. På denne måde vil du på alle tidspunkter forstå, hvad der sker i dit hjem.

HomeKit -app -gadgets kan downloades gratis for gebyr i Apple App Store.

Linkdesk.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *