Badeværelsesvask shopping

Bruserumsvasken er nået langt fra bygherren grundlæggende hvide porcelænskål. Fås i et utal af stilarter, former og farver, dræn findes i en lang række materialer såsom glas, beton, marmor, onyx, mosaikfliser, granit, metal, sten og træ. Overvej disse elementer, når du handler efter en brusebad.

Montering af stilarter

Drop-in dræn har en kant eller læbe, der sidder på toppen af ​​tælleren, er normalt de billigste og en masse standard med stil.

Undermonteringsvaske er i stigende grad populære. De kan bruges i et moderne eller standardrum og tilbyde et rent, færdigt look. Installeret under tælleren og sikret med silikone, undermonteresvask er bedst egnet til faste tællere som granit eller anden sten, træ eller en solid overflade, såsom Corian. Undermonteringer er meget lettere at rengøre end drop-ins, da der ikke er nogen kant, under hvilken snavs og snavs kan samle.

Vaskfarvetip: Når du er i tvivl, skal du vælge White. Crisp og ren, hvid ser altid elegant ud og er en god neutral farve til videresalg.

Skål eller bordplade sidder på toppen af ​​forfængelighedstælleren og kommer i masser af forskellige former. Lange keramiske eller metaltruger, glasskåle eller udskårne træsirkninger eller rektangler er blot nogle af mulighederne. En masse bordplade driver enten en svanehalsudtud eller en vægmonteret eller forhøjet vandhane.

Vægmonterede dræn bliver hurtigt en elegant og smart rumbesparende løsning. Parret med en vægmonteret vandhane er denne særlige stil et godt valg til et kompakt badeværelse.

Vandhanen får tip: køb en vandhane fra den samme købmand som din vask. Du kan parre de to i showroom og undgå potentielle stil eller størrelsesproblemer.

Piedestal Sink er et populært valg, især hvor plads til en forfængelighed ikke er tilgængelig, eller simpelthen fordi rumdesignet kræver det. Opbevaring kan dog være et problem med en piedestal-vask, så du kan muligvis kompensere for det med store medicinskabe, hylder, indbygget opbevaring i karbad eller et brusebad eller gangen linnedskab.

Valg af vaskemateriale

Selvom det typisk meget dyrere end standard porcelæns, drejer synker lavet af ukonventionelle materialer, kan være spektakulære fokuspunkter i en luksus ensuite eller pulverrum. Glas, rustfrit stål, kobber, støbejern, sten og marmor er blot nogle af de mange tilgængelige synkematerialer. Overvej holdbarhed, let pleje og generelt æstetik, når du vælger det bedste materiale til dit rum. Omkostninger kan køre fra $ 100 for et grundlæggende butikskøbt fartøj til op til $ 10.000 for en kunsthåndværkerdesignet en-til-en-slags vask.

Før du køber

Når du bestiller en ny vask, skal du sørge for at få alle specifikationer fra forhandleren for din entreprenør for at sikre, at den rigtige installation. En masse dræn leveres med forudborede huller til tuden og håndtagene, så når du handler efter en vandhane, skal du være sikker på, at den passer til din vask (huller er typisk 2 ”til 4” fra hinanden, centrum til centrum).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *