Twit demonstrerer Google Glass – Husautomationspotentiale?

Der har allerede været masser af Google Glass -evalueringer, men sidste søndage -episode af ‘Denne uge i Tech’ leverede en af ​​de allerbedste indsigter endnu i produktet. Eksempel på $ 1.500-udvikleren skal være meget mere som $ 200- $ 500, når det tilbydes som et forbrugerprodukt i 2014. Men det vil have brug for en ændring til ‘sociale normer’, før vi begynder at acceptere denne slags gadgets i vores daglige liv.

Twit -panelet gør opmærksom på, at glas er Apple II af bærbare computere, lige begyndelsen af ​​noget fascinerende, der vil forårsage virkelig gavnlige gadgets inden for de næste 2 årtier.

Er du enig? Vil du nikke såvel som at blinke i dine lys i fremtiden for at styre dem? Vil du være i stand til at kigge rundt om din boligejendomme, når du er væk fra huset ved blot at kigge op? Tjek denne video såvel som lad os forstå dine tanker i kommentarerne herunder.

Google Glass: Twit.tv

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *