Savant Ships Wi-Fi Remote Control

Savant har annonceret, at det sendes sin Wi-Fi-baserede Universal Remote. Enheden har en ny brugergrænseflade og en 1,7-tommers farvedisplay.

De 35 programmerbare hårde knapper er baggrundsbelyst, og fjernbetjeningen har to-vejs feedback fra kompatible enheder ved hjælp af Wi-Fi og Savant Options Apple-baserede hjemmeautomatiseringsudstyr.

Tilpasning er ved hjælp af RacePoint Blueprint Design -softwareværktøjet, og Savant siger, at WiFi -fjernbetjeningen bruger “et slankt design og sofistikeret funktionalitet til en billig pris” …

Denne slanke nye option på $ 399 er oprettet til det moderne medierum, der leverer intuitiv kontrol af et helt lyd/videosystem sammen med tilsluttede enheder såsom distribueret lyd, belysning, klimakontrol og andre funktioner inden for et bolig- eller kommercielt indstilling. I lighed med Savants eksisterende brugergrænseflademuligheder er Savant Universal Remote selvkonfigurering, når den er tilsluttet netværket, hvilket eliminerer den komplekse programmering, der er forbundet med konkurrencedygtige produkter. Den nye universelle fjernbetjening fra Savant udvider mærkets tilstedeværelse på det voksende tilsluttede hjemmemarked med en alsidig og billig Wi-Fi-baseret mulighed, der er ideel til fuldt fremhævede, værdorienterede kontrolpakker.

Savantsystems.com: Flere smarte hjem -fjernhistorier

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *