VIDEO: Fibaro Z-Wave Smoke Sensor

Polsk Wise House Expert Fibaro sender nu deres nye Z-Wave Smoke Sensor. kaldet ‘sandsynligvis den mindste trådløse røgføler i verden’ integreres £ 60 -systemet også med en masse kablede alarmsystemer, der tilbydes på markedet.

Avanceret produktionsinnovation gjorde det muligt for at minimere sensorkomponenterne betydeligt, hvilket gør Fibaro -sensor til den mest avancerede gadget af den type, der tilbydes på markedet, såvel som vores forretning til førende inden for fremstilling af trådløse røgføler.

Du kan linke sensoren til 12 eller 24 VDC -adapter, hvis du ønsker det. Eller lad det være i batteritrækningstilstand samt glæde sig i så meget som 3 års uafbrudt drift. Tykke forstærkede vægge afbryder trådløs kommunikation? Du kan linke fibaro -røgføler til et alarmknudepunkt med en ledning.

Indbygget RGB LED-signaleringsdiode kan anvendes til at signalere Z-Wave-netværket. Højre kommunikation med House Center 2 -controller er basen for Well Working Fibaro Intelligent House System.

Vores sensor kan interagere med et alarmsystemnav med kabel eller trådløst med Z-Wave-netværket. Selv hvis Z-Wave Network Sorten er så godt uge for at muliggøre direkte kommunikation med House Center 2, kan hver af systemgadgets muligvis gentage radiosignal, der muliggør installation af fibarosystemelementer i de fjerneste kroge i dit hjem.

Tjek videoen herunder for meget mere om røgdetektoren plus detaljer om den nye Fibaro Z-Wave Motion Sensor, der snart introducerer (omkring 2:00-mærket) samt checkout på gestussensoren i slutningen.

Fås fra Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

MCO House A8-9 Multi Sensor/Z-Wave Plus Temperatursensor, Fugtighed, PM2.5, CO2, COV, PIR, Belysning, …

Ingen scoringer endnu

£ 216,58

Gå på Amazon

2

Fibaro kompatibel med smartphone FGSD-002 røgdetektor

96 anmeldelser

£ 54.99

Gå på Amazon

3

Fryggelsesintelligent røgalarm | Trådløs afsluttende sensor | Umiddelbar anmeldelse | EN 14604 | …

64 anmeldelser

£ 33,69

Gå på Amazon

fibaro.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *