Indigo: Hjemautomation på Mac – Del 1

14 år efter at vi flyttede ind i det automatiserede hjem bruger vi stadig disse X10 DIN -jernbanemoduler på loftet. Der er stadig ingen status til rådighed, og signalerne klarer det simpelthen ikke nogle gange igennem.

Men udover at udskifte nogle sikringer og et par døde apparatmoduler, har de fungeret bemærkelsesværdigt godt, alt sammen overvejet. Du kan absolut ikke argumentere med den værdi, de har leveret gennem årene.

Men vi er godt over et årti ind i det 21. århundrede, og det er tid til at træde på. Dette indikerer, at vores pålidelige Rackmount HomeVision er blevet lukket, og vi prøver at finde et nyt system til at overtage kontrol over vores hus.

Der er moderne hardwarekontrollere tilgængelige, men disse kan begrænse dig til en eller to teknologier. Vi prøver at finde noget, der er så fleksibelt som muligt for at give os masser af kontrolmuligheder både nu og i fremtiden.

Ud af det blå-vi har nydt opmærksom automatisering Udvikling af sin smarte hjemmesoftwarepakke “Indigo” siden v1.2 i 2003. For et par uger siden blev v6.0 frigivet, og med den var indbygget support til Z-Wave var Føjet til de eksisterende X10- og Insteon -standarder (her er den fulde liste over alle interface -enheder, der understøttes af Indigo).

Det er værd at nævne, at selv om Insteon nu er i England og Europa, understøtter Indigo i øjeblikket kun et par amerikanske interface -enheder. Vi ville meget gerne se støtte til Insteon -huben, da det er en Ethernet -enhed, der angiver (i modsætning til de amerikanske USB -grænseflader, der i øjeblikket understøttes), kan du placere det et sted i dit hus, der er optimeret til transmission – ikke kun ved siden af ​​MAC. For nu bruger vi en gammel CM12U, der er tilsluttet direkte til en af ​​Mac Mini’s USB -porte til X10 -kontrol.

Derudover understøtter Indigo over 40 tredjeparts plugins, hvilket betyder, at det kan linke til en betydelig række yderligere hardware. For eksempel, hvis du plugin en RFXCOM RFXTRX433 USB -stick, vil du være i stand til at kontrollere Lightwaverf, Homeasy og mange andre trådløse systemer.

Hvis der ikke findes et plugin for at linke til din valgte hardware, og du har koteletterne til det, tilbyder Perceptive Automation detaljeret dokumentation på deres API og Plugin SDK. C-bus eller knx nogen?

De fleste brugere ser ud til at køre indigo på en Mac Mini, de er små, hurtige, effektive og i vores erfaring utroligt stabil med OS X. Hvis du ikke allerede har en, kan du hente en Core 2 Duo Maker på eBay for under £ 200. Men hvis du som os allerede har en mini, der er ansat 24/7 i en anden rolle, men har masser af reservekapacitet, er dit eneste udlæg prisen for softwaren.

Softwaren fås i 2 versioner. Indigo Lite (£ 78) har en 20 enhedsgrænse og kan ikke bruge tredjeparts plugins. Du vil næsten helt sikkert have den ubegrænsede Pro -version (£ 156), men du kan starte med Lite og betale forskellen for at opgradere til Pro senere, hvis du vil. Her er et dybtgående sammenligningskort over forskellene mellem de to versioner.

Opsætning – Indigo installerer som enhver anden Mac -app. Når du først er op og kører din første opgave, er at tilføje alle dine hjemmeautomatiseringsenheder til systemet.

Enheder – Hvert element i dit hjemmeautomatiseringssystem føjes til skærmen enheder. Det er ting som dine X10 og Z-Wave Dimmers og også ting som plugins og timere. Skærmen leverer en introduktion af status for hver enhed i dit hjem og giver dig mulighed for at kontrollere den direkte eller ændre dens indstillinger.

Triggers – Hvis du gerne vil have en handling for at skyde på en begivenhed, går den i triggersektionen. Et eksempel er at indstille en variabel, hver gang systemet registrerer en ændring i den eksterne temperatur, der er rapporteret fra Netatmo Weather Station -plugin.

Triggere kan indføres fra en række input, herunder en indgående e-mail, et X10 / Z-Wave-signal, systembegivenhed eller plugin.

Tidsplaner – Tænk på disse som über smarte programmerbare timerur. Eksemplet nedenfor slukker vores ovenpå Hall Lights 30 minutter efter daggry (solopgang + 30) hver morgen.

Du kan opbygge logiske politikker i triggere og tidsplaner ved hjælp af Indigo’s Point og klikke på Condition Editor eller sidde fast med dit eget kraftfulde AppleScript- eller Python -scripts (se det ekstraordinære Python -kursus på Codecademy.com).

Der er masser af prøvekode på webstedet Perceptive Automation, og vi har oprettet en Activate, der sender en push -meddelelse til vores telefon (ved hjælp af vores boxcar -e -mail -adresse) baseret på nedenstående eksempel.

# Sætter en variabels data i emnet og kroppen
THEVAR = Indigo.variables [928734897]
thesubject = “værdien af ​​% s” % (thevar.name)
TheBody = “Værdien af ​​%s er nu %s” %(thevar.name, thevar.value)
indigo.server.sendemailto (“e -mailaddress@company.com”, emne = thesubject, body = theBody)

Timere og pladser – en af ​​de funktioner, vi brugte meget med HomeVision, var timere. Disse er især fordelagtige, når du automatiserer belysning baseret på bevægelsessensordata. Indigos plugin “Timere and Pesters” tilføjer denne funktionalitet, så du kan definere, starte, stoppe, pause og genoptage timere i din logik.’Pesters’ er små timere, som du kan indstille til at gentage flere gange – måske for at minde dig om at udføre en opgave.

Handlingsgrupper – Der er typisk grupper af handlinger, som du gerne vil kalde på igen og igen. I stedet for at oprette denne liste over handlinger i hver skema eller aktivere, kan du definere dem en gang på skærmen Action Groups og derefter bruge dem ofte. Dette kan være noget så grundlæggende som en belysningsscene eller måske et script til at e -maile dig en besked.

Variabler – du kan bruge variabler til at gemme et heltal eller en flydende værdi – for eksempel temperaturen. Du kan også gemme boolske variabler (sandt eller falsk), der erstatter vores Homevision ‘Flags’ -koncept. Det kan være en god ide at indstille en variabel ‘hus, der er besat’ eller ‘garagedooropen’ for eksempel. Indigo har en indbygget variabel “isdaylight”, der giver en fordelagtig tilnærmelse af, hvorvidt den er mørk udenfor baseret på din breddegrad og længdegrad.

Kontrolsider – Indigo’s indbyggede webserver leverer en browsergrænseflade til dit hjem. Flere sider oprettes automatisk til styring af dit system inklusive en passende størrelse til mobile enheder, der angiver din Android, Windows Phone eller anden mobil kan altid kontrollere systemet. Andre sider giver dig mulighed for at skyde eventuelle handlinger såvel som se og redigere dine variabler. Der er endda et RSS -feed af den aktuelle enhed, handlingsgruppe og variable tilstande.

Ud over disse konventionelle websider inkluderer Indigo også et system til oprettelse af specialfremstillede kontrolskærme. Disse er oprettet i et klik- og trækstil -designer og kan bruges i et browservindue eller med den gratis ledsager iOS -app indigo touch.

Inden for få minutter havde vi CCTV -billeder fra vores IP -kameraer sammen med kontrolknapper og variable værdier, der vises på vores iPhone. Der er nogle fantastiske eksempler på kontrolskærmene, som brugerne har oprettet på Indigo -fora.

Begivenhedslog – Hver handling og fejl logges til indigo -begivenhedsloggen. Der er forskellige niveauer af logning, og plugins kan typisk indstilles til at debug -tilstand for at producere endnu meget mere detaljer, når man prøver at diagnosticere et problem.

Pro -versionen af ​​Indigo giver dig mulighed for at køre i klient / servertilstand. Dette er en ekstraordinær funktion og med grundlæggende portforsendelse på din router (port 1176 for den eksterne klient og port 8176 til webgrænsefladen) giver dig mulighed for var på din hjemmemaskine. Hvis du hellere ikke vil rodet med din router, tilbyder opfattelsen også en nul config -sti tilbage til dit hjemmeindigo -system kaldet Prism Reflector, der også beskæftiger sig med dynamiske IP’er.

Op og kørt – så indtil videre er alle vores X10 -enheder tilføjet, og det automatiserede hjem er i gang på Indigo. Opsætningsprocessen var smerter gratis, og vi er virkelig imponeret over Indigo. Vores tidsplaner begynder at tage form, og systemet trækker data fra vores Netatmo Weather Station for at vise udenfor og indvendige temperaturer på vores kontrolsider.

Hvad er det næste? – I løbet af de kommende uger og måneder tjekker vi nogle af de funktioner, der er påpeget ovenfor i meget mere detaljer, og vi dækker meget mere hjemmeautomatiseringshardware og software tilføjelser til vores Indigo -system. De første ikke-X10-moduler, vi ser op for at tilføje, er Z-Wave Aeotecs Z-Stick sammen med nogle Z-Wave Motion Detectors og garageportsensorer. Vi dækker også tilføjelse af RFXCOM og Global Cache ITACH IP2CC. Sjove tider i det automatiserede hjem!

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Lightwaverf Connected Light Switch, Quad Dimmer Wireless – iOS, iPhone og Android Smart Home …

Ingen ratings endnu

£ 79.99

Gå på Amazon

2

LightWave L21 Smart Dimmer, 1 Gang, Rustfrit Steel – Arbejder med Alexa, Google Assistant, HomeKit ….509 anmeldelser

£ 59,95

Gå på Amazon

3

Lightwaverf Home eller Away Button White JSJSLW929

1 anmeldelser

£ 49,00

Gå på Amazon

4

Lightwaverf Home Thermostat

Ingen ratings endnu

£ 118,40

Gå på Amazon

5

Lightwaverf af Deta Connect 9511 1 Gang 2 Way Slave Dimmer With White Inserts (Chrome)

5 anmeldelser

£ 14,95

Gå på Amazon

Download gratis 30-dages indigo-forsøg: Læs del 2 her

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *