8 måder at få din hjemmeferiefest-klar

om det er en intim middag eller en livlig soirée, her er dine topvalg til at kaste en mindeværdig fest denne sæson.

Rige juveltoner og et par luxe -accenter kan føles lige så festlige som en trad rød og grøn ordning.

Kombiner forskellige metalliske toner til et smukt, glitrende øjeblik på et bordplade, sidebord eller sofabord.

Når det vedrører gaveindpakning, det vil sige. Spring papir prydet med forudsigelige mønstre til fordel for mange mere sofistikerede muligheder, som dette kartografiske eksempel. Grosgrain -bånd og en sød grøn topper tilføjer festlig flair.

Et arrangement af kvists og groughs, som den søde duo af vaser på dette skænk, er det yderste i sæsonbestemt charme, plus det er let at udføre og billigt at skabe.

På denne feriebuffet giver en blanding af keramisk og træ-servering en lavmælt, indsamlet fornemmelse. Mønstrede servietter og mix-and-match-briller føles legende og afslappet. Servering af brødpinde i en smuk tumbler er et finurligt præg, ligesom pyntning af en skål dypper med et par opretstående purløg.

Hang strenge af hvide lys langs afsatser, over døråbninger, eller brug dem til at fylde en glasskål til et enkelt, uventet midtpunkt.

Enkle keramiske afføring kan udføre dobbelt tjeneste, tilføje meget mere siddepladser eller tjene som et sted for gæsterne at lægge en plade eller vinglas. På eksisterende borde skal du lade overfladerne være klare ved kanterne for at skabe en øjeblikkelig afsats til drikkevarer eller hors d’oeuvres.

I stedet for en stedsegrøn krans, skal du kigge efter en dekorativ version, der supplerer din palet. Endnu bedre-du behøver ikke at bekymre dig om tørrede nåle, og du kan genbruge det år efter år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *