Den ikke afsluttede kælder

Intet ser ud til at ske i denne uge, så godt som jeg ikke tilbyder med Reno -stallen ekstremt godt. Kimberley (en af ​​vores H & H-redaktører såvel som en kollega-blogger) motiverede mig til at fejre boden såvel som at drømme lidt om noget, der ikke var kælderreno-relateret. såvel som lige her er det:

Dette hjem er min seneste besættelse. Jeg har kørt forbi det i mange år, da jeg tager Old Highway 3 tilbage til Toronto fra mine forældres hus. Hver tur, det ser værre ud, men jeg kan ikke desto mindre lide det. Til sidst tog jeg nogle billeder såvel som viste en af ​​vores professionelle fotografer (som jeg havde introduceret til dokumentaren Grey Grey fra 1975. Det nøjagtige det samme hjem, der har været sådan i nyhederne for nylig siden HBO -biopikken om enorme Edie såvel som bit Edie Bouvier Beale, med hovedrollen Drew Barrymore såvel som Jessica Lang). Hans svar: “Du har dine egne grå haver her.”

Tjek New York Times -billederne af de ægte “grå haver” såvel som du beslutter:

Du kan se de indvendige skud her. Ting er, at jeg ikke ville bringe den tilbage til sin tidligere herlighed, men et opdateret eller nutidig landudseende.

Mit foretrukne landhus nogensinde er af interiørarkitekt Darryl Carter og blev udgivet i Elle Decor. Se på denne skønhed. Hvis dette ikke er inspirerende, forstår jeg ikke, hvad der er:

Indrømmet, Reno -opgaven på dette ville være næsten umulig såvel som bestemt mere skræmmende end den bit kælder, som jeg er så i øjeblikket frustreret over. Dog er det nødvendigt at drømme, især når dit liv er dækket af gipsvægstøv.

Fotokreditter:
1. Meg Crossley
2. The New York Times Trick Gardener Slide Show, Photography af Sally Quinn
3-5. Darryl Carter Country House, fotografering af Simon Upton, udgivet i Elle Decor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *