Den bedste værdi måde at starte din HomeKit Smart Home Setup

Dette Philips Hue Kit koster i øjeblikket £ 59.99 for 2 x Hue White LED -pærer plus det nye V2 -hub, der understøtter Apple HomeKit. Da navet normalt er £ 49,95 på egen hånd, er det, der er god værdi.

Du kan købe flere af disse hvide 9W LED-farvetone pærer til £ 14.99, og til den pris er der ikke behov for engang at overveje de lave omkostnings-alternativer til 3. parti (og de bevægende målposter vedrørende deres støtte fra Philips).

Vi installerede dem i det automatiserede hjem og forbinder Hue Hub og pærerne til vores SmartThings -system.

Tjek også dette £ 29.99 -sæt pære og fjernbetjening, som er fantastisk til at bevare lokal kontrol i rummet. Nu er alt, hvad vi har brug for, også en billigere farveversion – kom på Philips, vi ved, at du kan gøre det!

1.569 anmeldelser

Philips Hue White A19 E27 60 W ækvivalent smart pære Starter Kit (2 Hue White Pærer og en bro, kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant)

Med alt hvad du har brug for for at komme i gang, leveres dette brugervenlige kit med to A19 E27 Hue White LED smarte pærer, der er i stand til at passe til konventionelle bordlamper og Philips Hue Bridge, der kan kontrollere op til 50 lys
Installer LED -lysene, som du ville installere almindelige pærer; De er forudindstillet med Hue Bridge, som giver dig mulighed for at kontrollere smart-pæreudstyrede lamper og overheadlys via Philips Hue-appen
Udvid let dit belysningssystem med tilbehør (solgt separat), såsom en farvet lysafbryder, farvetone eller farvetone -bevægelsessensor.

£ 61,60

Køb på Amazon

Disse sæt går ind og ud af lager ganske regelmæssigt på Amazon, men jeg bestilte min ordre, mens jeg blev udsolgt og modtog den omkring en uge senere.

Så hvad venter du på, tid til at begynde at fortælle Siri at tænde dine lys

Meethue.com: Tilgængelig fra Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *