Hozelocks nye Cloud -controller Waters Your Garden fra App

, da vintersæsonens mørke nærmer sig her er en historie, der får dig til at se frem til foråret endnu meget mere end normalt.

Hozelock, Storbritanniens førende vandingseksperter, lancerer en ny række produkter, der er udviklet til at revolutionere automatiseret hjemmevanding i januar 2016.

Hozelock garanterer, at rækkevidden vil gøre det muligt for folk at spare tid, beskytte deres planters helbred og bruge mindre vand ved at gøre det let at kontrollere deres vanding eksternt – uanset om de er på arbejde, ser tv eller solende sig selv i Caribien.

Området ledes af Hozelocks banebrydende skycontroller, der giver folk mulighed for at kontrollere deres vanding gennem deres mobil og en forfriskende ligetil app-som endda Technophobes vil finde let at installere og forstå. Den bruger en lavkraft, langtrækkende radio til at oprette forbindelse til Internettet, mens appen eliminerer ethvert behov for kompleks timerprogrammering. Faktisk kan enheden endda foreslå ændringer i vandingsmønstre baseret på lokale vejrdata. Uanset om det er en balkon, en gårdhave, en have eller et drivhus, vil alle nu være i stand til at styre deres egen oase eksternt.

Den automatiserede sky -controller suppleres med Hozelocks sensorcontroller og lette dryppevandsystemer. Hozelock Cloud Controller fås fra Amazon.

5 anmeldelser

Hozelock Cloud Controller & Hub

Bevist velrenommeret Hozelock -teknologi
Let konstruktion på kun 0,77 kg
High Performace til hjemmet eller handelsmanden

£ 169,00

Køb på Amazon

hozelock.com: Relateret: Greeniq Smart Irrigation Hub

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *