Gå bag kulisserne i 2016 Ikea Kitchen Area Makeover

Senior Style Editor Joel Bray deler et kig på restaureringsprocessen bag IKEA Kitchen Area Makeover i vores oktober 2016 -udgave.
House & House og IKEAs årlige Kitchen Area Makeover -konkurrence er altid et sjovt projekt. Efter at have beundret alle de smukke køkkener, som mine kolleger havde produceret i fortiden, var jeg virkelig i ekstase over at blive inkluderet i dette års ombygning-såvel som ikke kunne vente med at give fortjente besøgende et meget tiltrængt køkkenområde makeover! Her er præcis, hvordan alt kom sammen.

Stilprocessen begyndte med en tur til IKEA, hvor dette års vindende husejere såvel som jeg tog en beslutning på dørstilarter, udvalgte apparater samt sorteret en generel retning. Ejerne forstod, at de kunne lide et moderne look, så jeg tog en beslutning om at gøre en traditionel spin på nutidig-noget der føltes lidt midten af ​​århundrede. Jeg valgte en blanding af Ekestad -kabinet, som har en mørk, rig træfinish, samt Veddinge, som er en cremet hvid.

Kort efter vores IKEA -tur stødte jeg på denne motivationsskud såvel som blev overtalt om, at vi var på vej i den ideelle retning. Jeg elskede nøjagtigt, hvordan de mørke træskuffer lignede meget mere som møbler end kabinet-kanalisering af en lang, lavt midten af ​​århundrede moderne skænk-såvel som nøjagtigt hvordan den øverste del af væggen var blevet forladt ren, hvid såvel som åben.

Fotograf: Med tilladelse fra BallingsLov

Jeg stødte på tapetet næste. Jeg faldt ind som med Schumacher’s dronning af det spanske mønster (i varmt sølv), efter at mine associerede Stacey Smithers viste det for mig. Det er temmelig neutralt, men har dog bare tilstrækkelig kontrast til at være den bedste accent. Det har ligeledes en subtil, lysreflekterende skimmer, som du ikke hellere kan se det op, før du er tæt på det. Jeg troede ikke, at jeg nogensinde har ønsket et skinnende tapet så meget som dette!

Med et par af de afgørende dekorationsaspekter, der blev besluttet, startede vi med de strukturelle ændringer til rummet. Da husejernes gamle køkkenområde blev fjernet såvel som nye vægge blev indrammet såvel som isoleret, begyndte det virkelig at tage form!

En afgørende ændring, vi foretog i køkkenet, på dette tidspunkt, forstørrede åbningen til morgenmadsrestuen. Vi erstattede ligeledes vinduerne såvel som døre for at slippe meget mere lys ind. Du kan se, at vi tog en beslutning om at forlade det vinklede loft i takt. Jeg kan virkelig godt lide nøjagtigt, hvordan den lavvandede hældning af taglinjen føles som et moderne Saltbox -hus, der låner karakter til rummet.

I den modsatte ende af køkkenet tilføjede vi et pulverrum, lille gangen såvel som pantry. Selvom dette ikke er den metode, folk har en tendens til at renovere i disse dage – så ofte handler det om at åbne områder i stedet for at producere mindre zoner – dette var en bedste mulighed for et kompakt hus, der var nødvendigt at arbejde hårdt.

En åben grundplan ville ikke have tilladt al den opbevaring, som husejere havde brug for, for ikke at nævne et nyt pulverrum. Dividering af området producerer ligeledes en meget mere speciel oplevelse: I stedet for at se hele huset i det øjeblik du går med hoveddøren, udfoldes hjemmet, når du går med det.

Næste op var gulvbelægning. Påvirket af en kalksten sildeben, jeg havde set i en gammel kirke i England, lagde jeg fløde såvel som beige porcelænsfliser i et lignende mønster. I sidste ende tror jeg, det er et af køkkenet er en masse tiltalende funktioner såvel som de varme, kridt toner i flisen fungerer fuldstændigt med tapetet.

Da fliserne skulle placeres i et tilfældigt sildebenmønster, lavede jegSikker på at være på stedet installationsdagen. Jeg lagde et lille afsnit ud med fliseinstallationsprogrammet for at få en fornemmelse af, hvad den generelle indvirkning ville være. Det afgørende var at stille op i sildebenmønsteret midt i rummet såvel som alternative flisefarver (vi sørgede for ikke at have meget mere end tre lignende fliser ved siden af ​​hinanden, så gulvet ville se afbalanceret ud).

Vi tilføjede ligeledes et Nuheat -strålende varmesystem under fliserne, et koncept, som husejere elskede. Strålende varm føles ikke kun fantastisk under fødderne, men er en ekstremt energieffektiv type opvarmning. Plus, nuheat giver dig mulighed for at opdele det opvarmede gulv i forskellige zoner såvel som at kontrollere hver enkelt med en termostat.

Med gulvet installeret såvel som væggene, der er gipsvægget såvel som malet, var det tid til at installere skabe. Jeg må indrømme, at jeg altid er ængstelig på kabinetinstallens dag, i betragtning af at det er her køkkenområdet går fra en tegning til virkelighed! Ud over at få mest muligt ud af den lille plads havde jeg taget en beslutning om at bruge minimale fyldstofstrimler i min stil – hvilket generelt indikerede, at der var meget mindre plads til fejl. Heldigvis udførte bygningsteamet en enestående opgave at forberede rummet, såvel som IKEA -installatørerne var i stand til at forme skabene netop som planlagt.

Endelig var det tid til at pynte pladsen. Jeg forstod, at jeg ønskede at bruge rige miljøvenlige fløjl på morgenmadspladsen; Den farve, der føltes i overensstemmelse med den moderne nutidige fornemmelse af århundrede, jeg gik efter. Derefter valgte jeg andre accenter i træ, vævet såvel som hvide materialer. Den eneste undtagelse fra planen var pulverrummet, som vi malede en rig skygge af aubergine.

Selvom dette køkkenområde makeover var en sjov stiludfordring, havde processen med at renovere et victoriansk rækkehjem sine udfordringer, med problemer konstant at udsætte sig selv (du har sandsynligvis set en stor del af dem dramatiseret på udsmykning af shows). Fra firewall -bygningskoder, til ekstremt kræsne inspektører, så vi ud til at støde på alt med dette projekt! Stadig tog vi alt i skridt, såvel som jeg er utrolig glad for det afsluttede projekt. Jeg håber, det er et køkkenområde, som husejere gerne vil have i mange år fremover.

Tour det afsluttede køkkenområde i vores oktober 2016 -udgave, på aviskiosker 12. september.

Fotograf: Valerie Wilcox

Kilde: Hjem og hus oktober 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *