Ugens nyttige enhed: SleePphones hovedtelefoner til sengen

Det er ikke almindeligt, at noget blødt såvel som fluffy kommer til gadget i ugens sektion, men bærer med mig. Jeg kan godt lide podcasts (jeg har endda brugt til at lave nogle) så godt som jeg lytter til en hel del af dem i sengen. Jeg har brugt in-ear-knopper og mine pålidelige trådløse Sennheiser-hovedtelefoner, men heller ikke noget der nærmer sig behageligt at bære i sengen.

De sleephones fra AcousticSheep er hovedtelefoner produceret seng. De bruger slanke stereohøjttalere skjult inde i et fleece -pandebånd til at producere et behageligt lydsystem at bære, mens de nikker af.

Slepepphones tilbydes fra omkring £ 30 for en kabelforbundet model til omkring £ 70 til denne trådløse version med Bluetooth 3.0 med A2DP -profilen. Den trådløse sort er citeret som 5-10 meter så godt som jeg fandt det ganske nøjagtigt. I funktionelle termer kan du forlade din smartphone -opladning på din nattstativ snarere end under din pude. Mens juryen stadig er ude på de potentielt skadelige virkninger af mobiltelefoner på mennesker, er der meget mindre RF -lytter på denne måde. Acousticsheep siger …

500 MW er den normale strøm af mobiltelefoner. 2,5MW er Bluetooth Class 2 -radioen, 10 m rækkevidde. Så det er virkelig 0,5% (halvdelen af ​​1%) af strømmen sammenlignet med mobiltelefoner.

Denne Bluetooth-version kan genoplades ved hjælp af en mikro-USB-ledning (inkluderet) såvel som gebyr på ca. 2 timer, hvilket giver dig 8 til 12 timers lytningstid. Jeg fik to nætter pr. Gebyr. Bit Bluetooth såvel som batterimodul online på bagsiden af ​​fleece -pandebåndet. Jeg er en ‘on-my-side’ sovende, så jeg føler aldrig systemet i sengen. Højttalerne er så flade, at de er helt behagelige at have mellem dit hoved såvel som puden.

Den enkelte øgede knap på Bluetooth -modulet kan mærkes såvel som presset med fleece med alle funktioner, herunder – til, slukket, par såvel som lydstyrke – styret af det.

Producenterne foreslår, at du kan trække bandet ned over dine øjne, så det fungerer som en søvnmaske, så godt de har et afsnit på deres websted med nogle gratis downloads for at hjælpe dig med at sove – Insomniacs glæder sig.

Så her er bundlinjen. Jeg har prøvet mange forskellige metoder gennem årene med at lytte til musik såvel som podcasts i sengen. Slepepphones er hænderne ned den mest behagelige metode, jeg har opdaget at gøre dette såvel som nu mine Slepepphones er min nye meget elskede gadget!

Fås fra Amazon

Slepepphones v6 trådløs Bluetooth bærbar …

(136)

Gå på Amazon

Acousticsheep slepepphones v.6 Traditionel fleece …

(52)

£ 34.99

Gå på Amazon

Acousticsheep slepepphones ukompliceret fleece …

(1)

Gå på Amazon

slepepphones.co.uk: tilgængelig fra Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *