Enkel ferieindretning

Når det kommer til ferieindretning, har jeg en tendens til at tage en mindre er mere holdning. Misforstå mig ikke, jeg elsker sæsonen og ferien, men jeg har en tendens til at tro, at vi alle bruger så meget tid på at perfektionere vores hjem gennem året, så det er vigtigt, at den originale designintention stadig skinner igennem. Masser af levende lys, naturlige grene og grene, twinkly lys og en brølende ild er mine yndlingsferie tilføjelser.

Her snublede jeg et par ideer over, der ramte en akkord for mig:

Et lille faux hvidt træ, der er sat på en rusten malet vogn, er en perfekt tilføjelse til en kunstnerisk, helt hvid lille plads. Ingen ornamenter er nødvendige!

En hvid stentøjskande fyldt med snebær og omkranset med fyrretræer gør et smukt midtpunkt i parret back hvid spisestue.

Dette skud af den fantastiske stenpejs i soveværelset på designeren Jill Kantelbergs landhus var et af vores mest solgte feriedæksler nogensinde. Det er sådan et fantastisk rum, at alt, hvad det har brug for, er en brølende ild, frodig grønt, der ligger mantelen og et rødt kast, der spiller ud af den varme røde farve i Gingham Wing -stole.

Jeg vil være ærlig, jeg er ikke en stor fan af e-kort (de er alt for glemmelige). Jeg er langt mere begejstret over at åbne et smukt julekort fra min postkasse, og en malet opslagstavle er en nem måde at vise dem ud. Jeg elsker denne idé til et familiehjem. Parret med glitrende tilbehør som en krystalkugle, sølvlysestager og en tredimensionel stjerne, skaber det en enkel, men smuk ferievignet.

En lille guldkop fuld af faux sølv dollar grene gør en perfekt bordindstillings accent. Nogle gange er bare lidt glitrende guld alt hvad du har brug for. Lille og delikat går langt.

I den modsatte ende af spektret er dette massive feriecentrum, der ses i et moderne hjem. Organisk er altid vejen at gå i et neutralt rum, selvom jeg må indrømme, at dette er en smule for stor som et midtpunkt på et spisebord. Gæsterne ville ikke være i stand til at se hinanden, mens de spiser! Men det ville være imponerende midt i et buffetbord.

Belysning er den bedste måde at skabe en magisk ferieeffekt på. Jeg elsker at Sarah Richardson hængt disse glødende kurvekugler i træerne omkring hendes land hjem, da vi skød det sidste vinter. Det blev set blandt det sneklædte landskab, det så helt æterisk ud. Martha Stewart gjorde også det samme på Turkey Hill.

Lys og blød belysning går også langt i en lille baghave i byen. Her, i vores november 2010-udgave, havde Morgan Michener en gammeldags glaslykt i en vindueskasse for at byde gæster velkommen med en varm flimmer. Og til højre skaber islygter lavet ved at hælde vand i spande en blød glød med tæller placeret inde. De ville se smukke ud på et udendørs bord omgivet af frisk faldet sne. Hvis du har en klar udsigt til en baghave eller balkon, kan du pynte dig ydersiden af ​​dit hus i ferieindretning – stor indflydelse uden at overhale indersiden af ​​dit hus.

En klassisk fuglebad påtager sig et helt nyt liv i vinteren indpakket i tørrede vinstokke og twinkly lys.

Selv enkle tin -lanterner parret med en spand fuld af grene og en urne fuld af groughs skaber en smuk effekt på en tagterrasse.

Jeg elsker enkelheden af ​​denne gigantiske krans, der ligger ovenpå en stak træ til et afslappet og rustikt udsmykningshit.

For flere festlige ideer, se vores designer ‘Holiday Decorating Tips Photo Gallery.

Fotokreditter: 1. Kim Davies ‘hjem, Gap Interiors, Photography af Robin Stubbert2. Heather Shaw’s Home, House & Home November 2009 -udgave, fotografering af Stacey Brandford3. Jill Kantelbergs hjem, hus & hjem november 2003 udgave, fotografering af Stacey Brandford4. House & Home November 2007 -udgave, fotografering af Nina Teixeira5. House & Home December 2008 -udgave, fotografering af Tracy Shumate6. House & Home November 1997 -udgave, fotografering af George Whiteside7. House & Home november 2010 udgave, fotografering af Michael Graydon8. House & Home november 2010 udgave, fotografering af Donna Griffith9. House & Home December/Januar 2001 -udgave, fotografering af Ted Yarwood10. House & Home november 1999 udgave, fotografering af Rob Fiocca11. House & Home November 2005 -udgave, fotografering af Michael Alberstat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *