Z-Text SMS Modem

Her er en fascinerende gadget, der har House Automation Applications. Z-Text SMS-modemet på 80 £ giver dig mulighed for at sende SMS-tekstbeskeder over en typisk fast linje, så der kræves ingen SIM/-kontrakt, såvel som ligeledes muliggør tekstbeskeder, hvor der typisk har været signalets strente problemer på GSM-netværket.

”Z-Text SMS-modemet er blevet integreret med en række tredje festløsninger, herunder Homeseer House Automation Software.

SMS for fast linje tilbydes af typiske telefonoperatører samt giver pålideligheden, der forventes af en konventionel telefonlinje. Det giver ligeledes fordelen ved at vise afsendere typiske fastnetnummer.

SMS for fast linje inkluderer ingen kontrakt eller abonnement, den opkræves af telefonudbyderen af ​​telefoni, ligesom enhver form for andet opkald. Omkostningerne pr. Besked ligner det mindste gebyr for et stemmeopkald.

Z-tekst drager fordel af den faste linje SMS. Ingen webforøgelse af adgang til eller forudbetaling er påkrævet; Tekster opkræves til telefonregningen, ligesom enhver form for andet opkald.

Z-Text SMS-modemet har nøjagtigt det samme ved kommandosættet som et GSM-modem (GSM 07.05), som det direkte kan erstatte uden justering af HOLD-applikationen i mange tilfælde. Tekst såvel som PDU -tilstand understøttes.

Ud over at være en ekstremt praktisk teknik til at sende tekstbeskeder er Z-Text SMS-modemet perfekt til rapportering fra miljømæssige såvel som netværkssporingssystemer.

Z-Text er passende til at bruge med verdensnetværk, der har implementeret fast linje SMS-protokol 1. Disse inkluderer Det Forenede Kongerige, Europa, Asien, Sydafrika såvel som Australien. ”

Z-teksten SMS-modem

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *