Vodafone USB Stick 3G Modem Review

Skal du altid være i stand til at oprette forbindelse til nettet? Føler du dig sjov, når du ikke er i nærheden af ​​et Wi-Fi-hotspot? Er du uden for rækkevidden af ​​konventionel ADSL og kabel -tv, men har 3G -cellulært dækning?

Har dit hjem eller kontor brug for en backup -bredbåndstjeneste til disse skærpende strømafbrydelser? Hvis du har svaret ja på nogen af ​​disse spørgsmål, kan den nye Vodafone USB -stick 3G -modem muligvis være noget for dig. Læs videre til vores video, fotos og fuld gennemgang af dette lille vidunder.

Hvad er det – Vodafone har haft et USB 3G -modem i et stykke tid nu, men dette nye “stick” -formelement er mindre og enklere at pakke end den konventionelle sten på et blygedesign. En genmærket Huawei E172, enheden er ikke meget større end på størrelse med et ældre USB-tommelfingerdrev, så du vil ikke få noget meget mindre eller lettere end dette.

På grund af dens bredde kan nogle meget mere utilgængeligt USB -porte muligvis ikke tillade, at enheden er tilsluttet (som MacBook Air). Brug af enheden med USB -stikkontakter, der er tæt sammen, kan indebære adgang til den anden er blokeret. Heldigvis inkluderer Vodafone -pakken en lille USB -extender -bly, der overvinder begge disse potentielle problemer.

Her er en liste over de standarder, der understøttes af modemet …

3G (UMTS/HSDPA) Frekvens understøttet 2100 MHz

Kantfrekvens understøttet 900, 1800 og 1900MHz

GPRS -frekvens understøttet 900, 1800 og 1900MHz

Support til USA / Canada Ja til GPRS / Edge -adgang ved 1900MHz

Hvor hurtigt? Ifølge Vodafone tilbyder deres almindelige HSDPA -service datahastigheder på op til 1,8 Mbps – hvilket giver fælles hastigheder på 0,8 – 1,3 Mbps. Deres nye 7.2 -service giver fælles hastigheder på 1,7 – 5,5 Mbps og opstrøms hastigheder forbedrer også med HSUPA -teknologi, der nu tilbyder op til 1,44 Mbps, en indsendelseshastighed, som mange ADSL -brugere kun kan drømme om!

I øjeblikket er 7,2 -tjenesten kun tilgængelig i følgende centrale London -postnumre og britiske lufthavne – E1, E1W, E14, EC1, EC2, EC3, EC4, NW1, SW1, W1, W2, W8, W9, W10, W11, W14 , WC1, WC2. Lufthavne – Heathrow, Gatwick, Luton, Stansted, London City, Southampton, Bristol, Birmingham, East Midlands, Liverpool, Manchester, Belfast City, Belfast International, Cardiff, Norwich. Den generelle 3G (rød) og GPRS (blå) dækning vises for Det Forenede Kongerige på nedenstående kort.

Installation og brug af – installation af SIM er enkel. En lille SIM -kortbakke sidder bedst ved siden af ​​USB -stikket foran enheden. Det er let at fjerne med tommelfingeren og glider tilbage i sikkert. Toppen til pinden er fastgjort sikkert med en fletningslængde, så dette er en top, du ikke mister let.

Windows XP og Vista understøttes sammen med Mac OS X Panther 10.3.9 eller højere. Under Windows er installationen en doddle, da chaufførene er indbygget bedst i selve USB -stick.

AH0002 – Abonner på vores podcasts iTunes | RSS

Brug af på en Mac kræver en softwareinstallation fra cd’en (inkluderet i pakken), før du indsætter modemet. Vi havde et problem, da vi installerede på vores MacBook (Leopard/Intel), som forårsagede en fejlmeddelelse ved lanceringen (“En undtagelse af klasse NilObjectException blev ikke håndteret. Ansøgningen skulle lukke ned”). En hurtig opfordring til Vodafones virksomhedsstøtte fik os i kontakt med en mand, der vidste, hvad problemet var. Selvom vi blev bedt om at autentificere under installation med vores administratorbrugere/adgangskode, ser det ud til, at du ikke kan køre softwaren fra en ikke-administratorkonto uden først at køre den fra admin-kontoen og aktivere den.

Du har virkelig ikke brug for Vodafone -softwaren efter dette, hvis du klikker på afkrydsningsfeltet ‘Vis modemstatus i menulinje’ i netværkspræferencer. Dette tilføjer et lille telefonikon til din menulinje, hvilket giver dig hurtig højreklik på at starte og stoppe forbindelsen samt vise din tid online.

Vi fandt en nyere version af Mac -softwaren på Vodafone -webstedet (Vodafonemcinstaller.2.08.05.04) og installerede det. Du kan downloade de seneste chauffører til både Windows og Mac fra Vodafone -webstedet her.

For at bruge modemet skal du indsætte det og vente et par sekunder, indtil en eller begge LED’er begynder at blinke. Start Vodafone Mobile Connect -applikationen og et par sekunder senere er du online! Her er de forskellige tilstande af de to LED’er på enheden og deres tilsvarende betydninger …

Grønt lys –Blinking til og fra – Modem starter op.

Grønt lys – Kontinuerligt på – tilsluttet GPRS -netværket sendes data og modtages.

Blåt lys –Blinking til og fra – et 3G -netværk er fundet, modemet er klar til at oprette forbindelse.

Blåt lys – kontinuerligt på – Forbindelse til et 3G -netværk.

Lyseblå – kontinuerligt på – Forbindelse til et 3G -bredbåndsnetværk

Ifølge Vodafone Hvis du flytter ud af 3G -dækning, eller signalet falder ud, overleverer USB -modemet automatisk til GPRS -netværket. Dette indebærer, at du perfekt vil (med op til 6 sekunders forsinkelse) afbrydes fra 3G -netværket og er tilsluttet GPRS -netværket uden at skulle forbinde manuelt igen.

Ok, så hvordanMeget? – Der er forskellige pakker til rådighed til modemet. Enheden i sig selv er helt gratis på flere kontrakter, og omkring £ 13 om måneden får du en 3 GB -service. “Ubegrænset” data er tilgængelige for £ 25 er tilgængelige, men som vi er kommet til at forvente, indebærer ubegrænset ikke rigtig ubegrænset, og politikken for fair brug begrænser tjenesten til 5 GB for måneden. Du kan endda købe modemet og bruge det PAYG (Pay As You Go) for £ 150+moms og £ 8 pr. 24 timer. Opdatering, fordi vi vurderede 3G-modempriserne er faldet-tjek de ajourførte tilbud her.

Konklusion – Så der har du det. Hvis du har brug for at være i stand til at være praktisk talt overalt, og du vil have den mindste lyseste enhed, med den højeste hastighedsevne og sandsynligvis den bedste tilgængelige dækning, skal du ikke lede længere. Vi forlader bestemt ikke hjemmet uden vores igen!

Vodafone 3G USB Stick Bredbåndsmodem: Linux Chauffeurs Tilgængelig her

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *