Sådan afslører din stil

Personlige konsulenter Carrie McCarthy såvel som Danielle Laporte, forfattere af stilopgørelse: Online efter dit eget design, del motivation såvel som koncepter til at producere et hus, der viser den sande dig.

Trin 1: Brug din fineste hver dag

Livet er så godt med at vente på en særlig begivenhed for at trække din finery ud, dine skatte, din glans såvel som din største hilsen. Hvad holder du gemt væk til specielle begivenheder såvel som selskab? Dine høje trådtællingsark, dine bivoks stearinlys, din værtinde med mest generøsitet? Hvad udgør en særlig begivenhed for dig, såvel som nøjagtigt hvor ofte er de specielle tider, der kommer din vej?

Denne uges intention: Bestem tre ting, som du holder stashet eller gemt væk som “dyrebart.” Fremme dem til hverdagsspecial status. Lav et ægte spring. Træk de antikviteter ud, som du vil videregive – livet er kort. Tag Finery ud af det kinesiske kabinet. Gå videre, brug dine fantastiske retter i aften såvel som har vand i en bæger – selvom forretningen ikke kommer over. At sætte lidt meget mere skat på din dag minder dig nøjagtigt om, hvor vigtig din glæde er.

Trin 2: Husk, billigt er dyrt i det lange løb

Hvorfor købe to gange, når du kan købe en gang? dedikere til høj kvalitet såvel som det forpligter dig.

Du vælger: tre billige kastepuder, som du køber til salg. Du har lyst til at “de vil gøre” for en smule punch af indretning. Også snart er de floppy såvel som trætte. Samlede omkostninger: Cirka $ 150 dollars – som du også kan donere til Goodwill -butikken, da det er her, disse puder alligevel er på vej. Eller: en tung, rig tekstilpude, linned eller silke, måske endda antik, håndlavet i Paris eller Toronto eller Marokko. Det vil tage lang tid at opdage det (perfektion tager typisk et stykke tid.) Omkostninger: Cirka $ 150 dollars – en dyr pude for adskillige af os. Såvel som når du går ind i din stue, ser du et dryss af kvalitet, håndværk, fantastisk stil – dit kunstneriske valg.

Det er meget bedre at have færre ting af høj kvalitet end lav kvalitetsmængde. Jeopardize kramper bestemt din stil.

Denne uges intention: Modes fristelsen til at fylde tomme rum. Vær særlig opmærksom på forhandlingshøjder. Lav en liste over, hvordan høj kvalitet føles, virker såvel som det ser ud til dig. Hold ud for det allerbedste såvel som at behandle det godt, når du opdager det. (Og krav vi siger det? Denne lektion gælder for meget mere end bare puder.)

Trin 3: Forstå den guddommelige lovgivning for den fantastiske stol

Her er en radikal opfattelse: Hvad hvis du virkelig kunne lide, endda direkte elsket enhver materiel ting i dit eget liv? Hvad hvis kvaliteten, formen, farve, funktion såvel som fornemmelse af de ting, du havde givet dig tilfredshed, stolthed såvel som glæde?

Carrie var en interiørarkitekt i årevis. Talrige en gang, hun stødte på mennesker, der holdt fast på futons såvel som udmattede gamle stole længe efter, at universitetsdage var gået. ”Slip ​​af med det,” ville hun rådgive. ”Nå, vi kan ikke lide det, men vi kræver det virkelig.” “Slip af med det.”

Gå ind i den guddommelige lovgivning for den fantastiske stol.

Når du slipper ting, du ikke elsker, producerer du område til ting, som du kan lide at dukke op. Selvom det er “nyttigt”, udfylder det et “tomt” sted, det var en gave, den var arvet, dyr, importeret, eksotisk eller du virkelig kunne lide det, når du på et tidspunkt – hvis du ikke kan lide noget i dit rum, Det trækker dig ned. Dette handler ikke om gammel eller nyt eller hvad du har råd til, det handler om nøjagtigt, hvordan ting får dig til at føle dig.

Denne uges intention: Bestem de “gamle stole” i dit liv, som du gør finish med, og slippe af med dem. Du bliver muligvis nødt til at sidde på gulvpuder i et stykke tid, men du vil bo i mulighed i stedet for at bringe såvel som beklagelse. Så godt som du forstår, hvad der vil ske? Den “store stol”, du ønsker, dukker op. Din nabo slipper af med en stol, de ikke kan lide så godt, som det vil være den fantastiske stol for dine drømme. Eller du får en forhøjelse i næste uge såvel som at forkæle dig selv med en ny fantastisk stol. Eller du vil opdage det på en road trip – endelig! Din fantastiske stol, åh-så værd ventetiden.

Tilfredshed såvel som glæde føles helt rigtigt.

P.S. Purge venligst ansvarligt. Fortjener venner, velgørenhedsbutikker såvel som krisecentre er meget meget mere nyttige end deponeringsanlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *