Windows Vista Sideshow køleskabsmagnet

beskrevet som en “FM -køleskabsmagnet -scribbler -enhed”, MK140 fra Ricavision har en 3,5 “QVGA LCD -skærm, der kan bruges til at vise meddelelser og sende dem videre til Windows Vista -boksen. Der vil bestemt være nogle smarte hjemmeapplikationer til denne enhed ..

“Scribbler til Windows Sideshow tilføjer” Sticky Note “-fordel til trådløs forbindelse – Ricavision International Inc. er glad for at introducere MK140 FM Magnet, en bærbar hjemme” Scribbler “-enhed, der fungerer som en elektronisk notepude med Windows Sideshow -kapacitet. MK140 FM -køleskabsmagneten kan let fastgøres til køleskabet, eller hvor det er nødvendigt, for maksimal bekvemmelighed.

Home Scribbler køleskabsmagnet er en lille håndholdt bærbar enhed trådløst forbundet til en pc, der kører Windows Vista, der fungerer som en normal forbedret enhed til Windows Sideshow. Scribbler gør det muligt for brugeren at oprette håndskrevne noter på enhedens 3,5 ”QVGA LCD-skærm ved hjælp af en stylus, og disse noter kan derefter opbevares på enheden eller sendes til Windows Vista-baserede pc til endnu mere behandling. MK140 FM-køleskabsmagnetskribblerenheden drives af et internt batteri med en 16-timers minimum levetid i normal brug og en ekstern vekselstrømsadapter og opladning af dockingstation.

”Ricavision har taget vores vision om at bringe Windows Vista og Windows Sideshow-aktiverede enheder til Homes of Millions, og resultatet efter et par korte uger med intens indsats er en trio med overbevisende nye enheder,” sagde Greg Parks, Development Manager og arkitekt til Windows Sideshow på Microsoft. ”Vi bliver fortsat forbløffet over Ricavisions evner.”

”Vores nye elektroniske Scribbler -enhed er et andet skridt i vores vision for fremtiden, der integrerer de mest praktiske trådløse kommunikationsfunktioner i vores kunders hverdag,” sagde Max Li, administrerende direktør. “Ved at koordinere med Microsoft føler vi os sikre på, at MK140 FM -køleskabsmagneten vil tilbyde brugere af Windows Vista med forbedret funktionalitet og betydelig værdi.”

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *