Wi-Fi-termostat lanceret af Intwine Energy

Intwine Energy har lanceret deres nye IECT-220 Wi-Fi, der kommunikerer termostat. Enheden leveres med en gratis grundlæggende overvågningstjeneste til kontrol via Internettet med en premium -service med meget flere funktioner tilgængelige for $ 15 pr. År …

”Overkommelig komfort ved klik på en mus… IECT-220 er en fuldt udstyret internetforbundet programmerbar termostat. Når den er programmeret korrekt, er IECT-220 i stand til at spare husejere 15-20% på opvarmnings- og køleomkostninger eller tæt på $ 200 hvert år (Energy Star). At realisere disse besparelser har aldrig været enklere med evnen til fjernt at overvåge og kontrollere IECT-220 med Intwines Consumer Web-Portal og iPhone-app! Med IECT-220 og Intwines forbindelsesløsning er der endelig en helt fleksibel platfrom, der er i stand til samtidig at opfylde behovene hos både energileverandører og forbrugere.

Intwine Energy IECT-220, der kommunikerer termostat, leveres med en gratis Basic Monitoring Services-pakke-så du kan kontrollere din nuværende energistatus når som helst fra din computer eller fra en mobilenhed ved hjælp af en webportal. Derudover leveres den intwine Energy IECT-220, der kommunikerer termostat, med en premium kontroltjeneste til gratis i 30 dage efter registrering gennem webportalen. Efter de første 30 dage kræves der et årligt gebyr på $ 15 for Premium Control Service (men ikke de grundlæggende overvågningstjenester); Premium Control Service sælges separat gennem Intwine Energy. ”

Intwineenergy.com: Vores opvarmningskontrolforum

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *