Vind en Ferrari!

Hvis du endnu ikke har fået dine billetter til en mulighed for at vinde det spektakulære showhouse oprettet af Home & Home, bruger jeg en tre-ord Begynd bukserne: Early Bird Draw. Hvis du køber din billet inden midnat torsdag den 5. november, har du en fratrende mulighed for at vinde dette:

Mød Ferrari Californien i 2010, værdiansat til $ 318.819. Jeg har brug for en alvorlig redesign for indkørslen for at gøre det værdigt.

At bruge $ 100 kan føles som en hel del sammenlignet med en toonie til en lotteri-billet i haven. Men med denne konkurrencer til hjem, ferier, biler såvel som mere, er dine chancer metoden meget bedre såvel som alle vinder: dine penge understøtter vigtig kræftforskningsundersøgelse samt pleje på Princess Margaret Hospital.

Og har du set huset? Undersøg videoudflugterne samt billedgalleri samt kig. Lynda såvel som H & H -teamet er ikke til leje, så ikke engang den heftigste jackpot -sejr kunne ikke få dig deres stiltjenester til at producere et rustikt moderne hus møbleret med det allerbedste af det bedste.

Godt at se, at vi ikke er de eneste ekstatiske ved at støtte denne fortjente sag. Vi har for nylig taget Jennifer Valentyne såvel som morgenmad -tv på en online udflugt af huset. Cobi Ladner offentliggjorde en smule note i sit nyhedsafsnit på cobistyle.com (tjek produktet om hende i et modeshow samt klik for at se et billede af hende på landingsbanen ser smuk ud!). Ud over Christopher Jones i Style North offentliggjorde en fantastisk rapport om showhouse.

Jeg er enig med Christopher: Fall’s Best til en weekendkørsel til at gå til hjemmet i Oakville. Jeg håber, at du vil blive påvirket tilstrækkelig til at få en billet såvel som at drømme om, hvordan det ville være at ringe til et storslået hjem dit hjem.

Fotokreditter: 1. Prinsesse Margaret Healthcare Facility Foundation 2. 2010 Ferrari California, fra Automobilemag.com 3. Home & House Video Team 4. Style North

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *