VIDEO: Xandems mesh af knudepunkter giver sporing af belægning i dit smarte hjem

ah … smart detektion af hjemmebesiddelse, den gamle kastanje.

Xandem Home er et nyt system, der lover fuldstændig dækning af bevægelse og belægningsdetektion omkring dit hus.

Deres 2,4 GHz -enheder kan være skjult, men se gennem vægge og møbler.

Der er realtidssporing (og historie) plus triggere og mobile meddelelser / e-mail / tekst osv. Xandems algoritmer behandler linkforstyrrelser for at registrere og finde personen.

Hele husdækningen skal gøre det ideelt til sikkerhedsapplikationer såvel som energibesparelse og viceværtsfunktioner for at overvåge kære af kære uden at kræve, at de bærer enheder.

Et sæt koster omkring $ 500 med de første års overvågningstjeneste gratis ($ 10 / måned der efter), eller du kan vælge ikke at bruge deres service og integrere den med dit eget LAN i stedet.

Xandem Home har software -API’er, som det vil bruge til at udvikle links til gratis applikationer og tjenester.

Enhederne er tilgængelige internationalt, så vi spurgte teamet, om de var egnede til Storbritannien, og de fortalte os …

Xandem-plug-in-noder er designet til at håndtere op til 250VAC, men oprindeligt vil der ikke være en version, der passer til UK/europæiske vægstik. Folk bliver nødt til at bruge en plugkonverter for nu, indtil Xandem er i stand til at fremstille noder specifikt til andre lande uden for USA.

xandemhome.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *