VIDEO: Reemo bærbare fjernbetjeninger hjemmeautomation med bevægelser

Bærbar teknologi er muligvis allerede den næste store ting, og mens vi venter på at se Apples bruger, er der allerede masser af interessante enheder, der gør det til markedet.

Relativ New Comer Playtabase blev grundlagt i 2012 af University of Minnesota -studerende for at skabe “sjove muligheder for at genopfinde din verden”. Deres første produkt, Reemo-controlleren, er en håndledsslidt mus, der giver brugerne mulighed for at kontrollere hjemmeautomatiseringsudviklinger med bevægelser.

Minneapolis Startup Playtabase har afsløret Reemo, dens revolutionære håndledsslidte mus, der gør det muligt for brugere at pege og kontrollere elektronik omkring dem gennem intuitive bevægelser. Reemo -controlleren bringer verden af ​​gestus kontrol til hjemmeautomation for at skabe en ny, intuitiv måde at interagere med elektronik i dit miljø. Reemo kan oprette forbindelse til smarte enheder og computere ved hjælp af Bluetooth og kontrollere anden konventionel elektronik, såsom lamper og radioer, med en modtager.

Udviklere kan tilmelde sig API nu. Playtabase lancerer bandet i de næste par uger for omkring $ 125 med modtagere til omkring $ 30.

www.getreemo.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *