Trådløs førte ‘Google’ pære til Android derhjemme

i gårsdagens meddelelse om, at Google er ankommet i hjemmeautomatiseringsverdenen, fortsætter med at skabe bølger. I morges har Engadget fået hænderne på nogle af de trådløse LED -pærer i demoerne og har afsløret nogle interessante detaljer om dem.

Blandt specifikationerne har det vist sig, at systemet bruger 900 MHz – som i øjeblikket er et mobiltelefonband i Storbritannien. Det er dog temmelig normal praksis at have forskellige frekvenser for forskellige lande (som med f.eks. Trådløse X10 -produkter), så dette burde ikke stoppe produkterne, der går hen til Europa og videre i fremtiden.

Engadget rapporterer også, at LED -pæren burde detailhandel for omkring $ 30 (hvilket typisk indebærer mindst £ 30 i disse dage), og derudover vil der være en lysafbryder, sikkerhed og sikkerhedslampe plus en ‘vægvorte’, som vi antager vil være trådløs Gateway fra Wi-Fi-enheder til Android @ hjemmeprodukter.

Engadget udråber allerede systemet som billigere og enklere at opsætte end at forlade hjemmeautomatiseringsprodukter, og de taler om Z-Wave og Zigbee Systems, ikke høje End Amx’s og Crestron’s of This World …

Denne Google-ledede Mesh Networking Service-som stråler ud kommandoer på 900 MHz-frekvensbåndet-er den første HA-service, der virkelig er udviklet til at være ultra-lav-omkostninger og let at implementere. Sammenlignet med Z-Wave og Zigbee er der langt mindre teknisk færdigheder, der er nødvendig for at begynde at automatisere ting i dit hjem, og der er ingen grund til at tage et andet prioritetslån for at åbne din garageport med dit håndsæt. ”

Fortæl os, hvad du synes i kommentarerne herunder.

www.android.com: belysningsvidenskab: [via Engadget]

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *