Plex tilføjer hardware -accelereret H.264 -afkodning

Mens Plex Dev -teamet arbejder hårdt på V9 -udgivelsen, har de lige formået at integrere Apple Video Decode Acceleration Framework Reference i V8.

Endelig anvendes GPU’en til at afkode de dejlige 720p og 1080p H.264 -videoer (Kudos Ryan). Dev -teamleder Elan Feingold offentliggjorde netop nyheden på Plex -bloggen sammen med et link til den nye binære …

”Det er kun få dage, siden Apple endelig frigav deres videodekodningsaccelerationsrammehenvisning, men Ryan har arbejdet hårdt, og vi har nogle spændende nyheder at dele med dig. Han har formået at få Plex integreret med rammen, og for første gang bruges din GPU til at afkode H.264 -video. Resultaterne er utroligt imponerende, med 720p og 1080p videoafkodning glat med meget reduceret CPU -anvendelse.

Hvis du har en NVIDIA 9400M (eller de nye GT320/330M -chipsæt) og kører Snow Leopard 10.6.3, skal du tage det til en spin! Som med det sidste indlæg, skal du downloade den binære og installere det i plex.app/contents/macos. Når vi først har fået en fornemmelse af, hvor godt det fungerer, spin vi en officiel udgivelse. ”

plexapp.com: plex og hjemmeautomation

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *