Organisk vaskeri sæbe

Jeg stødte på et produkt for nylig, der virkelig fangede mit øje: sæbe nødder. Min allerførste troede var … yndig emballage. Så spekulerede jeg på, hvad de var … Jeg må sige, jeg var underligt fascineret. Det viser sig, at sæbe nødder er små, bærlignende frugter med en vanskelig skal, der vokser i varmt, tropisk klima som Indien, Nepal såvel som nogle andre sydlige orientalske lande. Pakningen erklærede, at de underlige bit klæbrige nødder (“saponin”) måske bruges til at vaske tøjvask eller til at lave dit eget miljøvenlige måltid samt opvaskemaskine sæbe.

Misforstå mig ikke – jeg genbruger såvel som at prøve at gøre min del for vores jord – dog vaskeri med nødder?! Her er præcis, hvordan det fungerer: Fire af disse vagt eddike-duftende nødder går i en lille muslinpose (pakken inkluderer et par af disse poser). Så kaster du denne lille taske med møtrikkerne inde i vaskemaskinen. Denne pose med fire nødder vasker 4 til 6 ton vaskeri – fremragende virkelig.

Så jeg prøvede det. Jeg kastede dem i vandet med mine tonsvis af håndklæder såvel som vandet endte med at være god såvel som sæbe. Ikke tidevandssæbe, men sæbe, der er tilstrækkelig til at rengøre daglige ting som håndklæder såvel som ark. Billederne ovenfor viser nøjagtigt, hvordan skummet forbedrede efter en smule agitation. Der var ingen lugt i vasken, hvilket fik mig til at tro, at du muligvis tilføjede din egen citronsaft eller lavendeludklip til duft. Det føltes virkelig fremragende ved hjælp af et helt naturligt produkt. Du kan endda kompostere møtrikkerne efter seks ton vaskeri, eller når de holder op med at skumme. En taske på én kg er $ 40, såvel som den vil vaskeri 300 til 400 ton vaskeri. Du kan købe dem på internettet på Buysoapnuts.com.

Jeg er inspireret. Mit næste trin er en tøjlinje. Ud af vaskeriet såvel som på linjen. Når alt kommer til alt er sommeren praktisk talt her, såvel som hvilket et godt eksempel at sætte til mine børn.

For meget flere Eco -vaskeri -produkter, se vores vaskeri -transformationsblogindlæg.

Fotokreditter: Morgan Michener

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *