Mac OSXBMC bliver Plex

Open Source Media Player for Mac, der tidligere er kendt, da OSXBMC har et nyt navn – Plex. I ordene fra udvikleren Elan-“Think MediaPlex, Movieplex, men mere end film og medier, åbenbart… ..Den tilstrækkelige” -plex ”betyder faktisk“ at omfatte en række dele ”…

”Som de fleste af jer ved, har vi søgt efter en ny identitet, siden vi splittede sig fra XBMC. Navne er ikke lette at komme med, og domænenavne er endnu sværere. Vi modtog nogle fantastiske ideer fra vores brugerbase (Meteor Center, Media Hugger osv.). I sidste ende ønskede vi dog et navn, der var let at kommunikere, lidt mere abstrakt og mindre bundet til medier eller center.

Det ene navn, der sidder fast, var Plex. Jeg kan godt lide det, fordi det fremkalder “cineplex”, og suffikset betyder “omfattende et antal dele”, som applikationen bestemt gør. I matematik bruger du suffikset til at betyde “ti til antallet af kraften” (f.eks. Oneplex = 10).

Fordi der ikke er fire-bogstaver domænenavne tilbage (alvorligt, prøv at finde et!), Besluttede vi at firkantede Plex, så at sige. Tænk på enten Plex^2 eller Plex Squared (beta -logoet nedenfor forsøger at fortælle ordet “plex” inde i en firkant, der muligvis repræsenterer en tv -skærm). Domænenavne er plex2.com, plexsquared.com og plexsquare.com for godt mål. De er ikke aktive endnu.

I de kommende dage arbejder vi på ommarkeringsprocessen, herunder applikationsemballage, logo, webdomæner osv. På længere sigt har vi også nogle spændende ting i hudafdelingen. Hold øje med, og tak for al din støtte; Vi er virkelig heldige at have et så fantastisk samfund. ”

Plex.tv

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *