Loxone afslører trådløs Miniserver Go Home Automation Controller

Den østrigske hjemmeautomatiseringsspecialist Loxone har i morges lanceret deres seneste controller, Miniserver Go.

Målrettet på det retro-fit-marked kan Go kommunikere kabelfri med op til 128 enheder ved hjælp af 868MHz Loxone Air Wireless Technology (915MHz ISM Band Region 2).

Vi har haft en chance for at prøve en forproduktionsprøve af den lille controller (90 x 90 x 20 mm), og det er et mini-vidunder.

GO drives fra en 5V Micro USB og med et typisk strømforbrug på kun 1,3 watt er det ikke kun grønt i farve. Enheden tilsluttes dit netværk via Ethernet, og der er også en Micro SD -slot og et Loxone Link Connector.

Loxone -enheder kan kontrolleres fra en normal lysafbryder, KNX -switch, PC / Mac -webbrowser, berøringsskærm, iPad, iPhone eller Android -smartphone.

Vi prøvede at gå fra iOS -appen og fandt, i modsætning til en anden smart hjemmeteknologi, det var hurtigt og lydhør. En presse på vores smartphone -berøringsskærm resulterede i, at de farvede LED’er i vores testrigg svarede næsten øjeblikkeligt.

Alle ser ud til at producere trådløst kontrollerede pærer i disse dage, men Loxone er ikke bare her for at kontrollere dine lys. I stedet ønsker de at levere en enhed, der kan bringe mange af dine hjemsystemer sammen under en enkelt app. Deres kraftfulde Windows -software giver dig mulighed for at programmere makroer og logik ind i Go for at kontrollere næsten alt hvad du kan tænke på.

Fra grundlæggende switches og fra hyldeindretningerne til din PV -inverter kan alt kombineres til et smart system, der også er let at bruge, og også omkostningseffektivt. Dette betyder, at en enkelt, enkel bevægelsesdetektor eller switch ikke kun kan kontrollere belysning, men også alarmsystemet, opvarmning, musik og så videre. Sig farvel til isolerede enheder!

Loxone siger, at de nu har over 20.000 miniservere i brug i over 60 lande over hele verden, og de lover også flere trådløse luftmoduler i værkerne. Miniserver Go er nu tilgængelig for £ 250 fra Loxone Store.

Loxone.com: iOS -app: Android -app

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *