DIY: Boghylde Redux

Seniorredaktør Morgan Michener deler trin for trin på, hvordan man klæder sig en boghylde med dekorativ opbakning.

En af de bedste dele af mit job er at blive inspireret af de huse, vi har. Efter at have set, hvordan designer Silvana d’Edazio foret hendes boghylder med tapet kantet i rustfarvet bånd (H&H, januar 2014), valgte jeg at sætte min egen spin på det med stof. Det ser luxe ud, men er lige så let som at indpakke en gave eller omdække en sædetpude. Her er hvad jeg gjorde:

Materialer

Du har brug for frimurerplader, stof, hæftepistol, bånd, lige kant, skarp saks, limpistol.

Trin 1: Skær paneler

Mål bredden af ​​boghylden og højden på rummet mellem hver af hylderne. Træk 1⁄4 ″ fra bredden og højderne for at beregne dimensionerne på hvert panel. (At gøre dem 1⁄4 ″ mindre vil hjælpe dem med at glide ind i boghylderne.) Skær paneler af masonit til disse dimensioner eller få en hardwarebutik til at skære brikkerne til dig.

Trin 2: Forberedt stof

Vælg et stof til at dække panelerne og skære i stykker ca. 2 ″ større end panelerne på alle sider. Jeg brugte almindelig silke, der har tekstur, men er ikke for tyk. Hvis du bruger et mønstret stof, skal du være forsigtig med at stille udskrivningen over panelerne. Jern stoffet til en ekstra glat finish. Til trim skal du bruge grosgrain eller fløjlsbånd i stedet for silke; De har lidt meget mere heft og er enklere at arbejde med.

Trin 3: Dækpaneler

Læg hvert stykke stof, der står over for en ren overflade. Centrer koordineringspanelet på toppen, og fold en længere kant af stoffet over den øverste kant af panelet så tæt som muligt. Hæfteklammer på plads. Fold den modsatte lange kant af stoffet over den nederste kant af panelet, og hæfteklammer på plads. Fold de resterende stofhjørner ind over siderne af panelet, som du ville gaveindpakning, og hæfteklammer på plads. Gentag for at dække alle paneler med stof.

Tip: Indpak hjørnerne så pænt som muligt for et stramt, rent look.

Trin 4: Placer lodrette bånd

Læg de overdækkede paneler med ansigtet op på gulvet. Mål i 1 ″ til 2 ″ fra hver side og læg båndet på plads på hvert panel, ved hjælp af en lige kant for at holde det i kø og snip båndet af ved kanten af ​​hvert panel. Beskyttede hver længde af bånd på dets panel med en prik med varm lim i midten af ​​båndet.

Trin 5: Placer vandrette bånd

Mål i samme afstand fra toppen og bunden af ​​hvert panel, og placer en længde af bånd der ved hjælp af en lige kant. Beskyttede hver længde af bånd med en prik varm lim i midten. Ved hjælp af Sharp Dressmaker’s saks, trim alle båndender, så de danner et firkantet eller en formet hjørne. Lim ned hvert hjørne med varmt lim. Lad tørre. Skub paneler på plads.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *