Apple Watch: Håndled bæret forundring eller fashionista fad?

Efter dagens begivenhed kender vi meget mere om Apple Watch (se vores snyderi nedenfor for alle de nye ting fra præsentationen lige færdige).

Hvis du ikke allerede er en smart nyde ejer, kan dette være den enhed, der får dig til at være med.

Kategorien Smart Nyn er allerede godt taget højde for med et udvalg, der er tilgængeligt fra mange forskellige leverandører, herunder nogle sekund og måske endda tredje generations enheder. Så vil Apple bruger gøre en bukke på markedet, eller er det ankommet for sent?

Indtil videre har salget været relativt skuffende for producenterne, så der er stadig masser af tid til Apple at deltage i. Smartwatch -kategorien er stadig i sin spædbarn og husk, at smartphones var tilgængelige længe før iPhone dukkede op, og tabletcomputere var omkring år før iPad, Og se hvordan de arbejdede for Apple.

Mode

Cupertino Tech -giganten sælger uden skam mod mode i disse dage. Med deres erhvervelse af Beats sidste år og ser nu, der har et identisk funktionssæt, men med en sådan en række priser for generelt det samme produkt er det klart, at de ønsker at øge lysten til deres produkter.

De tre Apple nyder ‘samlinger’ (sport, stål og udgave) har deres egne prisstrukturer og passer til Apples normale gode, bedre, bedste tænkning.

Men det er tilbage at se, om offentligheden mener, at en dyr Apple Nyd kan have den samme prestige som et luksusmærke som Rolex. Og selvom alt dette modefokus uden tvivl vil forbedre billedet for nogle, kan det godt slå den meget mere pragmatiske ud af mærket fuldstændigt.

Mest udfordrende er det faktum, at dette er et teknisk produkt. Få en Rolex, og det vil være lige så gavnligt i dag, som det er, når du overleverer det til dit barnebarn 50 år fra nu. Du får et æble til at nyde næste måned klart i viden, at det bliver akavet forældet denne gang næste år.

Fungere

Så er dette bare endnu en prangende gadget, som du bliver nødt til (induktivt) at oplade hver aften, eller kan det være virkelig nyttigt? Hvis du ikke er i det for mode, kan du retfærdiggøre selv basismodelprisen for funktionaliteten?

Så gode som moderne smartphones er der stadig, at friktion ved at tage dem ud af lommen og låse dem op, før du kan kontrollere noget omkring dit hjem. Hvad hvis du går ind i et rum udløste kontroller til det rum for automatisk at tilbyde sig selv på dit håndled?

Hvis en smart nyde angiver at tage din telefon ud af lommen eller taske meget mindre i løbet af en dag bare for at læse meddelelser og bruge Siri alene, ville den tid, der er sparet nok, få dig til at få en?

Hvis Apple nyder erstatter dine husnøgler, og måske dine bilnøgler i fremtiden, vil den pikke din interesse nok? Apple Pay ved hjælp af nydelsen kan indikere, at du ikke behøver at tage dit budget ud af din lomme meget, og links med flyselskaberne skal indikere, at din nyde er dit boardingpas også.

Succes eller fiasko

Apples bedste chance for at slå konkurrencen her afhænger som altid af at gøre et bedre job. Deres berømte opmærksomhed på detaljer og UI -viden skal give dem en fordel i denne nye kategori. Det har sine egne brugergrænsefladeudfordringer, men at forstå dem har været Apples styrke i fortiden. Vi ved snart, hvordan ‘blikke’ og andre funktioner fungerer i virkeligheden.

Men Google stod ikke stille, og deres Android Wear -program har udviklet et tempo. Borte er den klodsede Google -design af gammel, og de nipper til Apples heler nu.

Smart Nyd og Crowd Funding Darling Pebble har netop lanceret deres mest aktuelle enhed-Pebble Time, en mere overkommelig farve e-paper Nyd, der indeholder en altid på skærm og uges lang batterilevetid.

Utroligt over 80% af Apples overskud kommer nu fra iPhone og iPad, så det er ikke underligt, at de søger at kapitalisere på nye produkter i iOS -økosystemet. Og husk, at Apple Nyd har brug for en iPhone fra de sidste par år for at fungere, i øjeblikket kun iPhone 5 og derover har brug for at ansøge.

Kilde: MacRumors.com

Når du ser på diagrammet ovenfor, kan du se, at hele Mac -computerlinjen i øjeblikket tegner sig for mindre end 10% af æblernes overskud, så det er svært at se et ur have en betydelig indflydelse på indkomst. Et par millioner solgte enheder kan være en brølende succes for mange virksomheder, men hvis du er Apple i 2015, har du brug for det for at være titusinder af millioner. Og Apple kan miste fokus hurtigt, når der ikke optræder noget (Apple TV -ejere er gået uden kærlighed i et par år nu).

Kun tiden vil vise, om Apple har et andet hit på hænderne – eller en anden Lisa.

Snydeark

Her er hvad vi lærte af dagens præsentation:

Tilgængelig: Forudbestilling fra 10. april (tilgængelig 24.)

Pris: 38 mm fra £ 299

Pris: 42 mm fra £ 339

Batterilevetid: “Hele dagen batterilevetid… .Up til 18 timer”

Brug det til at tage opkald

Brug det til at læse e -mail

Brug det til at kontrollere Apple TV

Brug det som søger til iPhone -kamera

Lyt til musik uden din iPhoneiOS 8.2 med Nyd support frigivet i dag

Andre meddelelser

Ny 12 ″ ‘MacBook’

Tyndeste lyseste macbook nogensinde

9 timers batterilevetid

Starter ved $ 1.299

Fås fra 12. april

Apple TV minimeret til £ 59

700 millioner iPhones nu solgt

pay accepteret nu på 700.000 steder i USA

Flere produkter, der understøtter HomeKit, der ruller ud i løbet af året

Open Source ResearchKit lanceret for at hjælpe medicinsk forskning

Apple.com/watch

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Apple Nyn Series 3 (GPS, 38 mm) – Space Grey Aluminium Case med Black Sport Band

10.738 anmeldelser

£ 178,98

Gå på Amazon

2

2021 Apple Nyd SE (GPS, 40 mm) – Guld aluminiumssag med Starlight Sport Band – Regelmæssig

833 anmeldelser

£ 217,00

Gå på Amazon

3

Apple Nyn Series 7 (GPS, 45 mm) – Midnight Aluminium Case med Midnight Sport Band – Regelmæssig

2.193 anmeldelser

£ 398,39

Gå på Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *