Amulet Release 2. Generation Voice-Aktived Remote

Amulet-enheder er et ungt irsk baseret firma, og vi har for nylig vist deres innvative stemmestyrede fjernbetjening i E-Home Automation Show House. Denne uge lancerer de 2. generations stemmeaktiverede Amulet Remote på CES i Las Vegas, den første stemmeaktiverede fjernbetjening designet specifikt til Windows 7 Media Center. Læs videre til forsendelsesdatoen og prisen …

Amulet-enheder lancerer deres nye anden generations stemmeaktiverede fjernbetjening til Windows Media Center på CES 2010 i Las Vegas, der kører fra 7.-10. Januar. Fuldt kompatibel med Microsofts nye Windows 7 Media Center, såvel som at understøtte eksisterende Windows Vista -brugere, bruger Amulet Remote enkle stemmekommandoer til at give øjeblikkelig adgang til enhver medieartikel i dit digitale bibliotek – musik, tv -programmer, film, hjemmevideoer og fotos .

Baseret på virksomhedens tidligere succesrige stemmeaktiverede fjernbetjening til Windows Vista, en CES I-Stage-nomineret, har det nye produkt et slankt nyt case-design, forbedret stemmekapacitet og fuld IR-læringsevne. CEO Garry McMullan sagde, ”CES er det vigtigste show, vi deltager i hvert år, og vi kan ikke vente med at lade besøgende få nogle hænder på erfaring med vores nye model. Jeg ved, at de vil blive forbløffet. ” Præsident, Amulet Devices US Pat Lawless tilføjede, ”Den tidlige feedback fra kunder, der har forhåndsvisning af den nye Amulet -fjernbetjening, har været enestående, og efterspørgslen er meget høj. Dette er de fjerntliggende mediecenter, som brugerne har ventet på. ”

I forbindelse med Amulet-enheder til produkttilgængelighed lancerer et tidligt adopterprogram (EAP) for et udvalgt antal slutbrugere og forhandlere. Tidlige adoptører har adgang til de nyeste Amulet® -produkter og muligheden for at give ideer til funktionerne i nye produkter, før de frigives.

Windows 7 Amulet Voice Remote skyldes skib i 1. kvartal 2010 og vil sælge for $ 249. For mere information, inklusive demonstrationsvideoer, se virksomhedens websted. ”

www.amuletdevices.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *